Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Everett_Young nie kazde dieta je mala vrieskajuca opicka. Znami maju dieta, ktore ma uz vyse roka a este som ho nepocula ani hlasok vydat. A dalsi do pol roka nevedeli, ake ma dieta farbu oci, lebo vkuse spalo. (grrr).
Ale na to musis prist asi sam vlastnou skusenostou ;)
EDIT: Pokud jde o barvu očí, ta je u novorozenců jiná než v pozdějším věku ne?
Těm trestním sazbám taky moc nerozumím, pokud vím ten týpek co sundal tu holku a pak utekl, tak snad byl ještě sjetej nebo ožralej, moc si to nepamatuju. Nechápu, jak může být tenhle čin klasifikovanej takhle mírně..
@Everett_Young urob si bábetko a pak nám řekneš.. Já zatím z role strýce vím, že děti v autě rády usínají hned po nastartování, další známí pak dokonce v extrémních případech museli uspávat děti jízdou autem, protože jinde děti nezabraly, pak přišli na to, že děti usínají i při zapnutí vysavače, tak nemuseli vyjíždět autem z garáže. Jde o to, že dětem pravidelný hluk vyhovuje, protože 9 měsíců bydlely 30cm od srdce matky, které taky nějaký ten hluk vydává.
Oci novorodenca sa zmenia, ale kazde dieta ma od zaciatku inu intenzitu farby. Ja mam jedno dieta s modrymi a druhe s hnedymi ocami a obe mali od narodenia iny kukuc.
@Gepeto vysetrovatel uz zacal trestne stihanie vo veci zlocinu opustenia dietata, nie nedbanlivosti
@Krisa riesit sa to musi, to mi je uplne jasne, ale sadzba, ktora sa v tomto pripade spomina, je 7 az 12 rokov NEPODMIENECNE. Ano, zalezi na sudcovi a ja dufam, ze sudca to pochopi. Dat niekomu vedome facku s nasledkom smrti sa mi nezda dobre prirovnanie.
Co sa tyka vrazdy usmazenim v aute, vacsina vrahov rodicov si voli z psychologickeho hladiska jed alebo tabletky. Na znetvorenie deckeho telicka to chce naozaj chory mozog. Ale aj v tom pripade su skor v zozname rezne a strelne zbrane, lebo pachatel to chce urobit naozaj "osobne". Netvrdim, ze taky vrah nie je, ale je tolko "lepsich" sposobov, ze si to naozaj neviem predstavit.
Tu je ten clanok oceneny Pulitzerovou cenou po slovensky
https://dennikn.sk/196511/moze-niekto-zabudnut-dieta-v-aute-moze/
@Krisa
Mas pravdu, zalezi od pravnika a sudcu. Problemom vsak je, ze tato sadzba sa vobec spomina.
Btw suseda Brazilcanka vie iba po portugalsky a po madarsky par slov. Par dni po nastahovani sa vymkla z bytu, vnutri ani nie rocne chodiace dieta. Nevedela sa vobec dohovorit, po anglicky a po slovensky ani zatat. Kym prisli hasici a policia a ona bola schopna vysvetlit, co sa deje, ubehlo tolko casu, ze ak by sa to stalo mne s mojim dietatom u nas, v nasom relativne zabepecenom byte by pri jeho temperamente potreboval 7 zivotov, aby prezil. Minimalne by vyliezol na barovu stolicku, zrubal by sa odtial na hlavu. Alebo by si ju prisunul k linke a otvoril pribornik s nozmi. To fakt netusim, na kolko by ma odsudili. Suseda ma nastastie krasne, mile a roztomile dievcatko, takze skody veskere zadne :). U nas je preto na dvore nepisanym pravidlom, ze rezervne kluce ma vzdy niektora ina matka z vchodu. Alebo treba mat po ruke dost dlhy rebrik...
@Hildegarda A to se mi už stalo, že mne obluda zamkla v pokoji. Je celkem fuška přesvědčit dvouleté dítě, aby se vrátilo ke dveřím a strčilo tam klíč. Odemknul pak ten starší.
P.S.: Nože už mám dávno na lince schované za toustovačem.
pod vlivem drog zabije mladou holku a pak uteče. Už jenom pocitově by měl mít ten druhý větší trest, ale takhle česká justice nefunguje
No a jak znám českou justici tak z tohohle udělají polehčující okolnost a dostane podmínku
Asi myslis toto
http://zpravy.idnes.cz/nejvyssi-soud-dite-vypadlo-z-okna-dlv-/domaci.aspx?c=A150112_105321_domaci_kha
Osem mesiacov vazenia s podmienecnym odkladom na 16 mesiacov povodne.
Gratulujem k zlepseniu z troch hodin na 6. Ked sa to zlomilo, vasi mali asi oslavu :)
Ja som si ich nastastie vychovala, lebo to iste tie moje zrudicky skusali na mna. 10-11 hodin je teraz standard u oboch.
@Everett_Young To jsem rád, že nejsem jediný, kdo musel dva roky ve školce každé odpoledne hodinu ležet a předstírat spánek. :wall:
Na to je uz tiez asi paragraf.
Pamatam si, ze v skolke, ked vsetci sli spat a ja som samozrejme nespala, tak vychovavatelky si vybrali par jedincov, ktori nemuseli spat, ale mohli si kreslit, alebo plnit nejake ulohy. Mna vybrali iba raz! Doteraz to povazujem za najvacsiu krivdu mojho detstva