Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Terezička Myslela jsem tím, že se nerozešli kvůli té dovolené. Každý prostě má jinou hladinu, kam až je schopný dělat ústupky, a možná si připadala zanedbávaná oprávněné. Kvůli tomu kamarádka nutně nemusí být špatný člověk.
Ach jo.
To mi připomíná, že budou dávat toho novýho Husa s Hádkem v hlavní roli. Myslím (a to nechci soudit dopředu), že nás paní Kantůrková scénářem nepřekvapí a bude to samozřejmě postavené tak že Zmikund je největší kruťas a oportunista a nejhorší v historii českých králů. A Husa budou velebit až do nebe a jeho fanatický stoupenci jak okvětní lístky bílé lilie. Ještě že nemá česká televize peníze na produkci Jana Žižky, dopadlo by to hůř než v těch filmech od Vávry.
Takže ať si vezme toho svýho kohouta a někam zaleze..
Jako upřímně řečeno, žít radši s někým, kdo k vlastnímu dítěti z předchozího manželství má dobrý vztah, nebo špatný vztah? Za mě jednoznačná odpověď.
Norská sociálka opět drzá jako lázeňské veverky. Půjdeš s případem do médií - neuvidíš je! Stát nevydá pasy pěstounům - neuvidíš je! Hlavně mě pobavilo, že podle nich mají být zachovaná rodičovská práva otci (k jednomu ze synů, no nejsou laskaví), který o ně zájem nejeví. Už vidím, jak se tam ten chlap hrne, aby jednou za rok viděl syna, který už o něm nic neví a který na něj mluví jenom norsky. Tady by pomohlo asi jenom opakované odškodnění rodinám v rámci desítek milionů, protože prachy holt zabolí, pak by si snad norská vlada uvědomila, že není v pohodě nechat Nory i cizince šikanovat úřadem, nad kterým ani oni sami nemají pořádnou kontrolu.
Taky jsme dostali jasnou odpověď, proč Michaláková případ nemedializovala dřív. By mě navíc zajímalo, jak asi tak má ty dva kluky poškodit medializovaní případu v Česku, když česky už pomalu neumí.
Ostatně i kvůli té skupině si lidi v Čechách například zaškatulkovali skinheads jako nácky. Protože se orlíci považovali za Oi! žánr (což nešlo dohromady s těmi texty mimochodem).
Každou středu dávají pořad Kmeny o subkulturách, byl díl i o skinech, tam na Dana taky zavzpomínali. Je škoda že když tenkrát přitáhnul na slavíky toho kohouta, a měl tam nějakej ten pódiovej záchvat a tvrdil jak končí s tvorbou a jak to všechno stojí za hovno, tak škoda že to nedodržel, asi mu došly prachy. Tak zkusí tu ohranou písničku velkýho vlastence a třeba to zase něco hodí, že...
Se obávám, že památkaři apelují na špatném místě. Římské památky jsou pro Američany asi tak důležité jako masivní porušování lidských práv a utlačování veškerých menšin ve spřátelené Saudské Arábii (které odpustili i tři tisíce mrtvých z 11. září). Asi se čeká, až padne Damašek. Islámský stát je ostatně schopný bojovat leda tak s oslabenou iráckou a syrskou armádou. Pravá sranda by byla, kdyby byli na hranici Izraele a ty titulky odsuzující Izrael za použití chemických zbraní nebo třeba napalmu proti těm úchylům bych opravdu chtěla vidět.
Jakmile se Landa oddělil od Orlíku a začal s novou tvorbou, změnilo se vše co psal a jak to psal. On není zpěvák, on je prostě textař. Pozdrav z fronty, Vltava,... Úžasná alba, která mají co říct posluchači, zpívá o něčem co má nějaký význam nebo pointu. Zpívá i o naší historii, což pokud si správně vybavím nikdo z našich současných zpěváků nedělá. Taky si myslím, že ví o čem zpívá. Myslím si, že si o to něco přečetl nebudu tvrdit, že je to vzdělaný člověk co tomu rozumí, to určitě ne, ale podvědomí o tom nějaký má.
Jediná věc, kdy mě Landa zklamal, bylo po předávání Slavíků , krásná kritika společnosti té doby a krásné připomenutí Karla Janouška. Nevím kolik z vás tohoto člověka zná, ale on je jeden z důvodů, proč jsem hrdý, že jsem Čech. Zklamal mě, tím že už nebude tvořit a že končí. Za rok se dozvídám, že má nové album a že pořádá koncert. Škoda, ovšem pro pár chyb ho nepřestanu obdivovat pro jeho tvorbu a pro jeho vlastenectví.
Upřímně řečeno si už po tom víc než desetiletí nepamatuju, jestli do Afghánistánu první vtrhli Američani a NATO do toho bylo vztažené, nebo jak to bylo. Pamatuju si jenom to pitomé zdůvodňování, že Taliban, o kterém do té doby skoro nikdo neslyšel, je nějaká děsivá teroristická hrozba. Každopádně ne, nezasloužili si to, protože to nebyli žoldáci, kteří se rozhodli jít tam dobrovolně.