Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Everett_Young Osobně sice nedosáhnu takových procent, ale pěkná známka to bude, bez úsilí a práce navíc - tudíž mi to tak odpovídá, že člověk, co češtině věnoval trochu času musel mít zákonitě podobný počet bodů. Možná bych sem započítal ještě trému, protože jinak se ti některá otázka řeší doma, jinak na místě, ale to známe všichni. Udělal jsem pár zbytečných chyb, za které si ale můžu jen já sám, rozhodně bych se neopovážil vinit Cermat. A ti, co se hněvají kvůli Jidáši? Opravdu mají mít takoví lidé maturu?
No ale angličtina, to byla kapitola sama pro sebe :D Podle mého skromného názoru by ji zvládlo děcko, co vyšlo devítku, s prstem v nose. I zadání bylo česky :D O matice mi děcka říkala, že byla zaměřená spíše na logiku alá TSP :)
Jinak k tématu - to je přece typická obrana hloupých lidí, zaútočit na toho, kvůli komu si připadají horší. Bohužel ministerstvo školství v honbě za lichotivými čísly o vzdělanosti dovolí získat nejen maturitu, ale i titul bakaláře, prakticky každému. Třeba ten bakalář má dneska už pomalu nulovou hodnotu, kromě určitých oborů. A asi nebudu sama, kdo na vysoké potkal lidi, u kterých si říkal, že titul je asi opravdu jenom důkaz o vytrvalosti.
EDIT: Já už totiž maturitu mám, a toho Jidáše, toho bych věděl i dnes! :D :D
V tomto pripade jde ale o nazor, ze nejaka latka by nemela byt soucasti maturit (nikoliv nazor na tu latku!). Proc by mi takovy nazor mel branit v absolvovani maturity?