Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ten pán, jehož názory Guardian prezentuje, má v OSN na starosti migraci a lidská práva, takže jeho názory nás asi nepřekvapí, co? Je vtipné, jak už organizuje rozdělování Syřanů po světě v příštích pěti letech. Jako by počítal, že stejná situace bude v Syrii i za pět let. Jako by těm Syřanům mělo být jedno, kde skončí. Jako by většina z nich nečekala v Jemenu a Turecku, až se budou moct bezpečně vrátit domů.
Já teda nechci být prorok, ale těď je nám jich možná líto, ale pokud Evropa přijme desetitisíce Syřanů a za pět let bude situace v Sýrie stejná nebo západní mocnosti rozmrdají další muslimskou zemi s najednou nepohodlným diktátorem, skončí to pravděpodobně takhle:
http://www.theguardian.com/world/2015/apr/22/paris-student-planned-attack-church-france
Na základě logiky Ignorujete moje etnikum!, Neděláte nic se Sýrií a to je povinnost bílého muže! nebo Hnusná hedonistická nevěřící prasata!
A tenhle vtip už jste slyšeli? Jedna věc je, že ani památkaří nechtějí z centra Prahy skanzen, ale jak tohle duplo nebude vedle gotického kláštera a barokního kostela jako pěst na oko? Navíc když tam ani není dost místa.
I když je pravda, že čím více se média zneužívají, tím jejich vliv slábne, čehož jsme u nás v poslední době svědky. Asi se zapomíná, že samotná společnost je také médium.
"Hledačů pravdy" je nicméně poskrovnu a zbytek je odkázán na "klasické" informační zdroje prezentující převážně jeden úhel pohledu. Získávání "syrových" informací (tj. bez ideologického nánosu) chce čas, který ne každý má/je ochoten tomu věnovat.
Tak nějak jsem tenkrát doufal že ODS nominuje Němcovou, aspoň podle mého inteligentního, slušného jedince, ale tenkrát mi ODSka ukázala, že je nevolitelná strana. Tohle je ale asi zbytečný zatím řešit...
http://www.zemancountdown.cz/
Jo, vlastně Škromach chce kandidovat. Jistě může v kampani použít selfíčka z koncentráku, snad fotky nejsou máznutý.. Nebo si můžeme zvolit třeba nějakýho oligarchu jako Babiše.
Jediný kdo by možná ještě připadal v úvahu je Švejnar, víc už mě nikdo nenapadá.
Takže pro boj s Rusy byl Pravý sektor nejlepším spojencem (který odvedl více práce než Ukrajinská armáda), ale teď když je příměří, tak jsou najednou obkličováni a Ukrajina už vymýšlí, jak se jich zbavit.
A né jak posledně, vybírat mezi ožralou a spáčem.