Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já třeba měla odlišné reakce na stejnou vakcínu proti tetanu či klíšťatům - jednou úplně v poho, podruhé ruka bolavá a "mrtvá" několik dní. Takže předpokládám, že záleží i na aktuálním stavu organismu, který se nedá poznat (únava, slabá nemoc...).
http://winteriscoming.net/2015/03/26/india-is-making-game-of-thrones-heres-what-we-know/
To je nějaký apríl s lehkým předstihem, ne?
Som zvedava ako ta 42-rocna Dany strati venecek :)
Já právě po poslední tetanovce šla hned na trénink (v zimě do posilovny), což asi nebyl úplně nejlepší nápad. Málem mi spadla jednoručka při rozpažování na držku.
Osobně bych typl že to bude >50% lidí :-D
Ale ked som ale byvala na intraku, tiez ma zarazilo, kolko ludi chcelo ist v dobrej viere rano po mariske darovat krv :)
Tak holky měly štěstí. Zajímalo by mě jenom, jestli ta turecká charita byla nějak kontaktovaná českou vládou, nebo od toho naše vláda dala úplně ruce pryč :-k
Prostě pár blbejch komančů protestuje proti tomu aby přes naše území projížděli spojenci z NATO..
Vracejí se ze společného cvičení z Pobaltí..