@svoa00 no já jim přeji to nejlepší ale nikdo jiný krom Rickona jako dědic tam není i kdyby třeba Sansa pochopila Hru o trůny atd. tak by její děti nebyli Starkové (ale ta se podle mě nakonec stane královnou, protože ona bude nakonec pro Cersei ta mladší a krásnější co jí vše vezme) spíš by z Rickona mohl vyrůst pravý král Severu tvrdej, dobyvačnej, divokej nemyslím si že by mu Oša dovolila krutost a nemyslím že na zamrzlém Skagosu by pro ni nebo pro slabošství byl prostor - pro slabošství určitě ne potom co si prošel ale prosím napiš co od nich čekáš víc rád si zlepším očekávání ať mám o co přijít :)
@Achileus sakra to jsem nevěděl, kazíš mi teorii že Tyrion brzy umře a Dany v zoufalství nad Meereenem popadne Drogona a odletí za Jonem bránit zeď
jasně že se vlci vrátí, Martin si tam nechává cestičku už dlouho, myslím, že na to, aby to nakonec se Starkama neskončilo aspoń trochu dobře, ani on nemá, jen nás straší abychom mu to nevěřili :D
@Achileus hej co Arya? Jon je Targaryen (promiňte mi to to ale já to beru jako fakt - Modrá růže z ve zdi z ledu) Sansa bude hrát hru a Rickon bude vládnout neboj s tím že Starky nevyhubí souhlasím a plně v to doufám! právě proto že je Tyrion oblíbenec si myslím že umře ...nezapomínej na Quentyna
No, to, že měl Jojen zelený sen zas tak moc neznamená, pokud jej neumíme číst. A jde jej de facto číst dvojím způsobem - Na Zimohrad se vrátí vlci... buď jej Starkové obnoví, nebo zapadá sněhem a chátrající ruinu budou obývat jen lesní tvorové (třeba takový vlci by si zdejších "umělých jeskyní" jistě užili...). :o). Tak jako tak bude mít Jojen pravdu.
Aby jste se nedivily z kterých stran to přijde. Třeba se Starkové na Zimohrad vrátí tak, že Arya v braavoských nevěstincích zjistí, že je lesba, že se nikdy nevdá, ale přemůže se kvůli pokrevní linii a nechá si udělat Sněha, nebo dva Sněhy, a přijme je za vlastní, čimž z nich udělá Starky...a rod pokračuje!
@Achileus: Máš tisíc a jeden výklad... byl znovupostaven Sansou na Eyrie, obnoven byl narychlo Boltony, vrácen do původního stavu (před Brana Stavitele) může být působením přírody... Já celkem chci happy end, ale bojím se, že Martin si nechává příliš volných cest, jak splnit.
Lidi Zimohrad bude postaven a Starkové se na něj vrátí, jiný výklad je dle mého názoru blbost už tady občas vymýšlíme pěkný hovadiny :D
Everette, já doufám, že už přežijí prakticky všichni Starkové myslím, že byl účel zbavit se poloviny z nich na začátku (té která nemá do budoucna úkol) vystrašit čtenáře a teď se bavit jak se bojí ale každý z nich teď už má účel, takže bych tipl maximálně jednu smrt Bran - zelenověštectví Arya - vraždění dle seznamu Sansa - politika, zabití Malíčka Rickon - dědic Severu jak to tak vidím tak jedině by mohl na konci boje s jinými zařvat Bran, ale někdo zas přece zbýt musí, ne? ;)
Komentáře
no já jim přeji to nejlepší ale nikdo jiný krom Rickona jako dědic tam není i kdyby třeba Sansa pochopila Hru o trůny atd. tak by její děti nebyli Starkové (ale ta se podle mě nakonec stane královnou, protože ona bude nakonec pro Cersei ta mladší a krásnější co jí vše vezme)
spíš by z Rickona mohl vyrůst pravý král Severu tvrdej, dobyvačnej, divokej nemyslím si že by mu Oša dovolila krutost a nemyslím že na zamrzlém Skagosu by pro ni nebo pro slabošství byl prostor - pro slabošství určitě ne potom co si prošel
ale prosím napiš co od nich čekáš víc rád si zlepším očekávání ať mám o co přijít :)
Jo, jo jediná věta a naděje celé Hry o trůny
"Vlci se vrátí, já to viděl." ... nebo tak nějak :D
sakra to jsem nevěděl, kazíš mi teorii že Tyrion brzy umře a Dany v zoufalství nad Meereenem popadne Drogona a odletí za Jonem bránit zeď
jasně že se vlci vrátí, Martin si tam nechává cestičku už dlouho, myslím, že na to, aby to nakonec se Starkama neskončilo aspoń trochu dobře, ani on nemá, jen nás straší abychom mu to nevěřili :D
hej co Arya?
Jon je Targaryen (promiňte mi to to ale já to beru jako fakt - Modrá růže z ve zdi z ledu)
Sansa bude hrát hru
a Rickon bude vládnout
neboj s tím že Starky nevyhubí souhlasím a plně v to doufám!
právě proto že je Tyrion oblíbenec si myslím že umře ...nezapomínej na Quentyna
:D shodneme se, že se neshodneme :D
uvidíme s čím přijde Nevada
Já celkem chci happy end, ale bojím se, že Martin si nechává příliš volných cest, jak splnit.
už tady občas vymýšlíme pěkný hovadiny :D
Everette, já doufám, že už přežijí prakticky všichni Starkové myslím, že byl účel zbavit se poloviny z nich na začátku (té která nemá do budoucna úkol) vystrašit čtenáře a teď se bavit jak se bojí
ale každý z nich teď už má účel, takže bych tipl maximálně jednu smrt
Bran - zelenověštectví
Arya - vraždění dle seznamu
Sansa - politika, zabití Malíčka
Rickon - dědic Severu
jak to tak vidím tak jedině by mohl na konci boje s jinými zařvat Bran, ale někdo zas přece zbýt musí, ne? ;)