nejak sa neviem dokopať k justified, zostal som po prvej epizode (poslednej sezony), skúsil som agentu Carter, ale až také úžasné mi to neprišlo. Veľmi ma potešil Bosch. trochu variant True Detective, ale v dobrom. No a house of cards zatiaľ fajn. putin je zaujímavý :)
@sarven A přitom je Justified skvělý. Sice by mohlo být méně Avy, ale její role tam dává smysl. Jinak paráda.
Doporučila bych Forever, ale pro Tebe to bude asi moc obyčejná detektivka. Mně se to hodně líbí. Hrdina je sympatický, šarmantní a sype dobré hlášky. Rozhovory mezi ním a jeho spolubydlícím plné sarkasmu mě vždycky baví. Hlavní ženská postava je (pro mě po dlouhé době) uvěřitelná coby policajtka. I otravný kolega hlavního hrdiny je otravný v mezích snesitelnosti a poměrně vtipný.
A nezkoušel jsi třeba Fortitude? Zatím jsem neviděla, ale ohlasy to má v celku slušné.
@brbr Já začínala sice o pár měsíců později, ale pak jsem to rychle dohnala. Trochu jsem se bála, že to bude na jedno brdo jako New Amsterdam, naštěstí to zatím drží. Jen z Adamovy linky se dalo vytěžit víc. Snad si ho šetří na pořádné finále.
@brbr Prave vcera som pozerala poslednu cast Suits a dnes rano mi volali z Generalnej prokuratury, ze ci pristupim na dohodu o vine a treste. Mam? :D. Som mu povedala, ze by som aj pristupila, ak by som vedela, o co ide :)
@Everett_Young Bohuzial, ja som tak bezuhonna osoba :oops: Napriklad vcera som sa citila strasne previnilo, ze som si listok na MHD cvakla az od druhej zastavky, lebo som v rychlosti nevedela najst po vreckach hodinovy listok, ale len 15 minutovy. Dlzka cesty bola asi 20 min, ale v 16.tej som to nevydrzala a vystupila skor :).
@sarven Je to klasická "procedurálka", v tomhle případě něco jako Castle. Vím, že hledáš vždycky nějaký seriál, který má něco navíc, takže v tomhle základu by Tě to mohlo zklamat. Ale ta "omáčka" okolo je hodně dobrá a zábavná.
Mne Vikinkove zajimaj hlavne proto, abych se dovedel, co vsechno se stane, aby nastala ta pocatecni situace z Crusader Kings II: Old gods:-) Jinak Vikingy povazuju za serial se suverene nejhorsim castingem na predstavitele hlavni postavy. Ale predpokladam, ze to uz od zdejsiho kritickeho publika na nektery z predchozich 280 stran zaznelo:-)
Community 6x01, 6x02 Možno je to iba dlhým absťákom, ale VÝBORNÉ prvé dve epizódy. Ak si udržia takúto laťku, začnem veriť v siedmu sériu, alebo aspoň povestný film. :) Six Seasons And A Movie!
Komentáře
Doporučila bych Forever, ale pro Tebe to bude asi moc obyčejná detektivka. Mně se to hodně líbí. Hrdina je sympatický, šarmantní a sype dobré hlášky. Rozhovory mezi ním a jeho spolubydlícím plné sarkasmu mě vždycky baví. Hlavní ženská postava je (pro mě po dlouhé době) uvěřitelná coby policajtka. I otravný kolega hlavního hrdiny je otravný v mezích snesitelnosti a poměrně vtipný.
A nezkoušel jsi třeba Fortitude? Zatím jsem neviděla, ale ohlasy to má v celku slušné.
Napriklad vcera som sa citila strasne previnilo, ze som si listok na MHD cvakla az od druhej zastavky, lebo som v rychlosti nevedela najst po vreckach hodinovy listok, ale len 15 minutovy. Dlzka cesty bola asi 20 min, ale v 16.tej som to nevydrzala a vystupila skor :).
Jinak Vikingy povazuju za serial se suverene nejhorsim castingem na predstavitele hlavni postavy. Ale predpokladam, ze to uz od zdejsiho kritickeho publika na nektery z predchozich 280 stran zaznelo:-)
A co House of Cards, sledovali jste?
Možno je to iba dlhým absťákom, ale VÝBORNÉ prvé dve epizódy. Ak si udržia takúto laťku, začnem veriť v siedmu sériu, alebo aspoň povestný film. :)
Six Seasons And A Movie!