@brbr Viděl jsem první sérii, ale navzdory tomu, že je to výborně zahrané, se mi na to nějak nechce koukat dál. Tyhle příběhy, kde není prakticky komu fandit, není sympatická postava, mě netáhnou. Asi jako TV adaptace Písně ledu a ohně... :D
Já viděla z americké verze House of Cards jen první sérii. Trpí to stejným neduhem jako Homeland, je to moc rozvleklé. Do dalších sérií zatím nemám chuť, i když nemůžu říct, že by mě to vyloženě nebavilo. To britský předobraz je jiná káva. Ještě víc mrazivé, intrikářské, cynické a hlavně bez okolků míří k cíli (ale to je dané i rozdílností politických systémů obou zemí).
Tak prý se chystá nová minisérie Akta-X a budou v tom i původní herci... na jednu stranu mám radost, na stranu druhou si říkám aby to nebyl hrozný průšvih.
Co říkate na poslední díl TWD Rick se docela pěkně rozjel :dance: Andrew Lincoln předvedl docela dobrej výkon. :-) A ještě k tomu jsem si vzpoměl na Theona v Zimohradě =D
@nevada som na tom podobne. dopozeral som siedmy diel akurát a som rád, že som sa k tomu dokopal. šlape to skvele. 4 diel (trezor) som sa musel zasmiať, čo sa mi asi pri justified nestalo. inak páči sa mi to koncipovanie akejsi "best of" keď zapájajú postavy zo všetkých sérií. nie vždy úúúplne hladko, ale pekná rozlúčka.
@Dreamer záleží na tom, co říkáš na ten plot twist v pátém díle. Navíc jakási velice otravná postava konečně přestala existovat, takže by se to mohlo zlepšit.
Komentáře
To britský předobraz je jiná káva. Ještě víc mrazivé, intrikářské, cynické a hlavně bez okolků míří k cíli (ale to je dané i rozdílností politických systémů obou zemí).
Andrew Lincoln předvedl docela dobrej výkon. :-)
A ještě k tomu jsem si vzpoměl na Theona v Zimohradě =D
inak páči sa mi to koncipovanie akejsi "best of" keď zapájajú postavy zo všetkých sérií. nie vždy úúúplne hladko, ale pekná rozlúčka.