Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1326327329331332368

Komentáře

• Tak s kompletně odhaleným to už je hračka. Do odhalení 46, pak ten zbytek. Ale pěkná soutěž, super marketing, zábavné...
  • Tak stravil jsem nad tm tři hodiny. Ale nedalo mi to, dokud jsem to neměl celé.
  • @Arutha Hej, Turecko, Polsko a Rusko okupují Evropu. Podle autora obrázku jsou Češi a Slováci nejspíš jeden národ 8-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nechápem tomu obrázku. Akože po prirodzene najvyššom množstve tuzemákov, aká je najväčšia menšina cudzincov v tej ktorej zemi?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    U všech zobáků, kam se to ti poláci serú?

@Gepeto Prostě největší menšiny v daných zemích.
  • @Gepeto Koukla jsem na wiki a měly by to být etnické menšiny. Ono to teda vypadá hrozně, ale podle wiki je třeba v Bělorusku těch Rusů asi osm procent, Maďarů na Slovensku zrovna tak, 96 % obyvatel Portugalska jsou etničtí Portugalci a Turků je v osmdesátimilionovém Německu 1,5 milionu.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No jak to tak kontroluji, tak ta mapa má dost chyb a nejspíš ji opět dělal někdo, kdo si myslí, že Československo ještě pořád existuje a že romové = rumuni.
  • @Zlord_Antiježíš Teraz pribudol pre vsetkych z "Klubu 64" Tajny bonus, ktory najdes nad uhadnutymi knihami. Ide o hadanku, ale slovnu a v tych nie som velmi dobra :(

Dnes som sa bola pozriet na povodny obraz a konecne som prisla na to, preco je v lavom dolnom rohu useknuty a nie obdlznikovy. Umiestneny je totiz nad eskalatorom, ktory kopiruje :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • upraveno 11. března 2015
    proč? proč někdo neudělá Emilii něco s tím obočím :wall:
  • Souhlas. To obočí je vzhledem k barvě vlasů opravdu otřesný...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Vidíte to moc černobíle.
  • @Chmur Obávám se, že obočí je Emiliin nejmenší problém =D
  • Arya začíná vystrkovat růžky? :-)
    Já se teda přiznám, že děsivější mi přijde Arya (taky nemůžu mít ulízlé nebo vyčesané vlasy).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. března 2015
    @Everett_Young Náhodou Jon Snow dobrý :P
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. března 2015
    @Krisa vrrrrrrr, ten jeho nebezpečný pohled =D :roll:
  • Ja musím smutne skonštatovať, že viac než celé GoT obálky ma zaujala správička hore o nových SW knihách.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mě by spíš zajímaly ty knížky Star Wars. Nemáte někdo nějaké info, o co jde?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Arutha Díky.
    I have a bad feeling about this… Připadá mi to jako trochu násilné řešení a hlavně špatné věštné znamení pro film, ale co už.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Kit vyzerá, akoby si pred fotením dal frťana... Alebo dvoch... Alebo desiatich...

Neviem, čo sa so mnou deje, ale mne sa ten výzor Aryi páči... Možno keď človek vidí tie iné výkony sa mu zmenšia očakávania, ale nepovažujem to za tak veľkú tragédiu...
  • @Nevada Ja sa stále snažím si držať open mind. Po prvom traileri som síce už viacmenej stratil nádej, že to bude Star Wars, ale stále to môže byť dosť dobrý Abramsovský film.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.