Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1323324326328329368

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Podle obrázků jsem našel jen 4. No a další pak padaj už jen podle náhodných pokusů :D Stačí tam zkoušet napsat všechno co znáte.
  • upraveno 6. března 2015
    @Zlord_Antiježíš Slon - je podle toho i stejnojmenný film a ani není moc starý.
    Teď jsem se snažil přijít na kloub těm židlim a omylem jsem přišel na uplně jinou knihu :D

Tak už mám i židle.
    Víte někdo co je ten přístroj za sklenicí vína? Vypadá to že to má jak mluvítko, tak reporoduktor. A ty vlajka s hambáčem mi taky nejde...
    Takhle omylem jsem taky jednu odhalila 8-) Za židle jsem zkoušela Židle, ale neklaplo to =D

Edit: Odhalila jsem zelený přístroj! Stačí si domyslet, jak nahoře pokračuje...
    Já jich mám 22 a z toho 13 metodou: "zkusím, jestli tam tohle taky není" :oops:
    Přišel jsem na vlajku s hamburgerem a je to tak jednoduché, až vám to dá facku. :D
  • Kruci, vy mě štvete! :-)
    Ale zase jsem si vzpomněla, že jsem kdsi dávno četla Knihu o cintoríně.
  • @Zlord_Antiježíš Na hambac som este neprisla, ale za to mi konecne doplo, co je nad tymi konmi a stolickami :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 6. března 2015
  • Tak mam 34, ale ten hambac mi stale unikaaaaa :evil:
  • Jak to děláte, to máte z těch pár odkrytých obrázků? Já mám devět a to jen díky zdejší nápovědě se slony.
  • @brbr prostě tipni každou trochu známější knihu. Něco z toho to bude.

@Hildegarda hamburger + slon = strýček McDonald farmu měl =D
    Mě z těch odkrytých chybí ten pařez a to víno. :k

@brbr Tak ten velký bílý flek uprostřed obrázku snad poznáš i neodhalený ne?

upraveno 6. března 2015
    @Montezuma3 Akože to 13.3? :D To teda mne osobne nič nepripomína. Ono to má mať nejaký známejší tvar než fľak?
    @Montezuma3 Dík, už mám 13 :-) Ale u pařezu ani vína se nechytám.

Vždycky jsem si myslela, že mám relativně přehled přes knihy, ale třeba o té knize se židlema jsem neměla ani tušení.
    Paráda!
    Nic neprozrazujte, jen nápovědy! Já jsem s tím pěkně hnul. Hambáč s vlajkou byl lehčí než jsem čekal a to mě zmátlo. Ten pařez taky nemám, ale možná patří k tý kytce (tu mám, ale nečetl jsem). Víno je jednoduchý. Jen si odpověz co to je za víno a máš to - je to od slovenského autora, ale vezme to i český název.

Já jsem právě nejvíc z těch neodkrytých uhádnul tím, že jsem zadával známou klasiku, nebo své nejoblíbenější knihy. Je tam i jedno naprosto zásadní sci-fi dílko a jedna sci-fi kultovní parodie. To jsem měl hned brzo. Jo a taky troška ultranásilý .o) Třeba se chytíte.

Před chvilkou jsem zjistil že tam je i pár dost nových knih, není to zdaleka jen klasika.

Odhaleno 41, ale už jsme v koncích, budu muset počkat na odhalení obrázků...
  • @Zlord_Antiježíš Dík, tak sklenice vína vyřešena, ale teda na to bych nepřišla (tipovala jsem Dobrý ročník).
  • Haha, ve snaze uhádnout pařez mi to vyhodilo obrázek jiného pařezu :D Mám teď 14.
    @Gepeto Ne, to mezi 23.3. a 17.3.
  • @CervenKa taky na mě vykouk úplně jiný pařez :-D
    @Montezuma3 Á, už asi viem čo to je :D
    upraveno 6. března 2015
  • S pařezem se mi stalo totéž :D
    Ještě napovím že v souvislosti tím hnízdečkem plným vajec (ke kterému mimochodem patří i pták a je to trochu zavádějící, protože to úplně neodkazuje na jméno knihy) se mi vybavil jiný autor stejného amerického období a když jsem zadal jeho nejznámější dílo, které jsem mimochodem asi tak před dvěma měsícema četl, vyšlo to!
    a zkuste profláklou fantasy ;-)

ale ten spodní roh s židlema atd. ten mi uniká, jó už je to nějakej pátek od maturity :-D
  • @Montezuma3 U té kultovní parodie jsem dala nejdřív navíc předložku "po" a nezabralo, musela jsem si najít přesný název.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.