@Gepeto Koukla jsem na wiki a měly by to být etnické menšiny. Ono to teda vypadá hrozně, ale podle wiki je třeba v Bělorusku těch Rusů asi osm procent, Maďarů na Slovensku zrovna tak, 96 % obyvatel Portugalska jsou etničtí Portugalci a Turků je v osmdesátimilionovém Německu 1,5 milionu.
No jak to tak kontroluji, tak ta mapa má dost chyb a nejspíš ji opět dělal někdo, kdo si myslí, že Československo ještě pořád existuje a že romové = rumuni.
@Zlord_Antiježíš Teraz pribudol pre vsetkych z "Klubu 64" Tajny bonus, ktory najdes nad uhadnutymi knihami. Ide o hadanku, ale slovnu a v tych nie som velmi dobra :(
Dnes som sa bola pozriet na povodny obraz a konecne som prisla na to, preco je v lavom dolnom rohu useknuty a nie obdlznikovy. Umiestneny je totiz nad eskalatorom, ktory kopiruje :)
Kit vyzerá, akoby si pred fotením dal frťana... Alebo dvoch... Alebo desiatich...
Neviem, čo sa so mnou deje, ale mne sa ten výzor Aryi páči... Možno keď človek vidí tie iné výkony sa mu zmenšia očakávania, ale nepovažujem to za tak veľkú tragédiu...
@Nevada Ja sa stále snažím si držať open mind. Po prvom traileri som síce už viacmenej stratil nádej, že to bude Star Wars, ale stále to môže byť dosť dobrý Abramsovský film.
Komentáře
@Gepeto Prostě největší menšiny v daných zemích.
Dnes som sa bola pozriet na povodny obraz a konecne som prisla na to, preco je v lavom dolnom rohu useknuty a nie obdlznikovy. Umiestneny je totiz nad eskalatorom, ktory kopiruje :)
I have a bad feeling about this… Připadá mi to jako trochu násilné řešení a hlavně špatné věštné znamení pro film, ale co už.
Neviem, čo sa so mnou deje, ale mne sa ten výzor Aryi páči... Možno keď človek vidí tie iné výkony sa mu zmenšia očakávania, ale nepovažujem to za tak veľkú tragédiu...