Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1271272274276277581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 9. března 2015
    @Dreamer Jojo, taky znám 2 případy. Jednou to dopadlo dobře a holčičku hned zavřeli do karantény, než někoho nakazila (bylo to u mámy v práci). Podruhé si černý kašel ze soustředění SCM odvezlo skoro 10 dětí, jej!

Nejvíc mě fascinuje, že vlastně ti rodiče neočkovaných dětí spoléhají a využívají očkování ostatních.

A nejblbější je to, že si to nejvíc můžou odskákat ty děti a ne jejich rodiče...
  • upraveno 9. března 2015
    @Krisa právě, bojí se, že jejich dítě bude mít nějakou vzácnou reakci na očkování a jsou ochotni riskovat, že bude muset protrpět spalničky nebo černý kašel (však máme moderní nemocnice, ty se o to postarají), kolik z nich asi zůstává přesvědčeno i když se jejich ratolestem podaří chytnout jednu z chorob a musí jej sledovat, jak se dusí a trpí v horečkách nebo nedej bože má závažný průběh nemoci s trvalými následky nebo v nejhorším případě nemoc končí smrtí, kdopak za to může? Že by opět očkování, které tentokrát nefunguje a nezabrání bacilům v existenci? Nebo snad lékaři, kteří nic nedělali? Nebo vláda, tajná služba...ilumináti? :roll:

P.S. abyste věděli, platí mě farmaceutické firmy a právě si válím šunky ve své letní rezidenci na Bahamách :twisted:
    @Dreamer Jasně, že Kalousek!

By mě zajímalo, jestli ti rodiče pouštějí děti ven - vždyť je daleko větší pravděpodobnost, že je srazí auto, než že budou mít trvalé následky z očkování...
    A taky by mě zajímalo, kolik z těch rodičů je očkovanejch a kolik z nich mělo nějaké závažné nežádoucí účinky...
  • Odpůrci očkování používají argument, že v Německu a Rakousku je očkovaní dobrovolné. Jenže právě letos v zimě řádí v Berlíně spalničky a Němci mluví o tom, jestli nezavést povinné očkování.

Na druhou stranu jako zdravotník sama nechápu význam ochrany proti hepatitidě v hexavakcíně (to je ta, co mimino dostane 3x, začíná se někdy ve 4. měsíci), přeci jen by ti malí do školky mohli i bez očkování proti hepatitidě, tělestné tekutiny si ještě nevyměňují. Konkrétně tedy vakcína proti hepatitidě by mohla být přesunuta do dobrovolných.
    @Dreamer Jo a ještě nejím tofu, peru v prášku/gelu, ne mýdlovém šlemu, nenosím batiku a nechutná mi chřest!
  • @Krisa ještě řekni, že jíš vařenou stravu a bílou mouku 8-O
    @Dreamer Jsem barbar! A dokonce i cukr, bílý cukr!!!
  • @Jitka tak nějaká diskuze ohledně očkování s odborníky by být mohla, ovšem mám neblahý pocit, že tito lidé o diskuzi nestojí a argumenty protistrany je nezajímají, protože už předem jsou rozhodnuti o špatnosti očkování všeobecně a nejsou ochotni naslouchat nikomu.
  • Záleží na tom, kdo je ten, kdo je vždycky tolik slyšet. (a taky kde! třeba na novinkách :-@ ) taková media prezentují ty vyhraněné názory, protože to je pěkně kontroverzní a bulvárně zajímavý, žejo. Takový přístup se netýká jen očkování. Porody, antikoncepce, atd...většinou jsou nejvíc slyšet ostře vyhraněné protichůdné názory a každá další reakce ty dva tábory ještě víc vzdaluje. Na každou kritiku porodů v nemocnicích vyleze hysterická reakce, jak porody doma zabíjí děti a naopak. namísto hedání pořádnýho řešení se akorát dokola mlátí prázdná sláma a znepřátelené tábory si posílají nadávky
  • Z toho článku to vypadá skoro na válku, to je pravda :) ale hysterie některých diskutujících ohledně škodlivosti očkování mě fakt zaráží.
  • upraveno 9. března 2015
    to jsou často chronický nadávači, co maj kecy i na recept na bábovku na ona.dnes :-D

prej "až sem někdo zavleče pravé neštovice"

já padám

Jinak info z německého Spiegel, sice to maj Němci nepovinný, ale proočkovaní jsou kolem 90% Zdá se to jako pěkný číslo, že jo. Jenže například na ty spalničky je potřeba kolem 96%, aby se nešířily. Takový jsou to nakažlivý svině.
    Jó, domácí porody, u diskusí o nich se taky užije švandy. Nejlepší komentář matky, která se za ně bude bít přes mrtvoly byl, že by teda měla být u toho porodu připravená plně vybavená sanitka, aby případně dítě s matkou mohla ihned odvézt do nemocnice :wall:
  • @Jay já se třeba tofu straním, protože mi nechutná, to snad není hysterické ne? :)
    @Jay Já se tofu ale nestraním - já mám tyhle "vege-vegan" věci ráda, ale musí se to umět připravit, což já bohužel moc neumím a nechutná mi to, takže to nejím (blbě připravené tofu a sója mi chutná jako guma se slonečkem).
    S batikou je to to samé - musí se sakra umět, protože většina hnědo-zeleno-žluté batiky vypadá jak po nehodě s Gutalaxem.
  • Já jsem trochu nepobrala ten mýdlový sliz - co je na něm tak strašného? Je to hrozně jednoduché a levné, já v něm teda obyčejné věci peru. =D
    @Lara Nic. To prostě byly první 4 věci, co mě napadly. Celkově to byla sranda, myšleno nadneseně, asi si pro příště pravím cedule.

Mýdlový sliz nepoužívám, protože jsem líná a nebudu vyrábět něco, co se jmenuje sliz. Stejně jako nebudu používat bavlněné vložky, které bych měla tejden namočené v kýblech, protože jsem líná a bleeeeeee. Stejně tak nebudu mít v bytě krabici s žížalama, které by mi dělaly doma kompost z bioodpadu, protože jsem líná a smrdí to. Atd. ;)
  • Jo, já jsem to víceméně tušila. Ale nedalo mi to - zase není potřeba to tak generalizovat, jakože je to nutně příznak totálního zmagoření. ;-)
  • upraveno 10. března 2015
    Pokud si chce člověk dělat srandu z určité skupiny lidí, tak vytáhne věci s touto skupinou lidí spojované, ať už právem či neprávem a zveličí je, není to myšleno nijak urážlivě ani smrtelně vážně. I když může být estetičnost batikovaných oděvů a prospěšnost třtinového cukru diskutabilní, ani jedno mi žíly netrhá a ať si každý sladí čím chce a oblíká si třeba batikovaný ponožky do sandálů, rvát mu je z nohou nebudu :) ale snad mi to může v určitých extrémních případech připadat srandovní....
    @Dreamer Mě by spíš zajímalo, co se stane, pokud se hodně rozesměje nebo pšíkne...
  • Taky by mě zajímalo, jak se masírují vaječníky dýcháním :-k
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 10. března 2015
    Že já jsem sem lezl, jak je někde Krisa, vždycky vytáhne něco ze svého šuplíčku kuriozit a bizarností... :wall: :wall: :wall:
    =D
    @Dreamer Třeba se zadrží dech na tak dlouho, až člověk odpadne a majzne se při pádu do břicha...

@flanker.27 Hele huš :P
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.