Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nejvíc mě fascinuje, že vlastně ti rodiče neočkovaných dětí spoléhají a využívají očkování ostatních.
A nejblbější je to, že si to nejvíc můžou odskákat ty děti a ne jejich rodiče...
P.S. abyste věděli, platí mě farmaceutické firmy a právě si válím šunky ve své letní rezidenci na Bahamách :twisted:
By mě zajímalo, jestli ti rodiče pouštějí děti ven - vždyť je daleko větší pravděpodobnost, že je srazí auto, než že budou mít trvalé následky z očkování...
Na druhou stranu jako zdravotník sama nechápu význam ochrany proti hepatitidě v hexavakcíně (to je ta, co mimino dostane 3x, začíná se někdy ve 4. měsíci), přeci jen by ti malí do školky mohli i bez očkování proti hepatitidě, tělestné tekutiny si ještě nevyměňují. Konkrétně tedy vakcína proti hepatitidě by mohla být přesunuta do dobrovolných.
prej "až sem někdo zavleče pravé neštovice"
já padám
Jinak info z německého Spiegel, sice to maj Němci nepovinný, ale proočkovaní jsou kolem 90% Zdá se to jako pěkný číslo, že jo. Jenže například na ty spalničky je potřeba kolem 96%, aby se nešířily. Takový jsou to nakažlivý svině.
S batikou je to to samé - musí se sakra umět, protože většina hnědo-zeleno-žluté batiky vypadá jak po nehodě s Gutalaxem.
Mýdlový sliz nepoužívám, protože jsem líná a nebudu vyrábět něco, co se jmenuje sliz. Stejně jako nebudu používat bavlněné vložky, které bych měla tejden namočené v kýblech, protože jsem líná a bleeeeeee. Stejně tak nebudu mít v bytě krabici s žížalama, které by mi dělaly doma kompost z bioodpadu, protože jsem líná a smrdí to. Atd. ;)
=D
@flanker.27 Hele huš :P