Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já doufám, že to nepřejmenují. Na druhou stranu chápu argument pro, i když se mi nelíbí a nedokázal bych se s ním ztotožnit ani za nic.
@flanker.27
Ak sa ospravedlni obetiam a potom podporuje snahu, ktoru potomkovia obeti chapu ako vyslovene neuctivu...uz chapes, co to ma s ospravedlnenim? To ho proste degraduje na hlupe krcmove reci.
A vyslovil sa o tom uz pri roznych prilezitostiach. Citujes iba jedno z tych miernejsich vyhlaseni. Predtym musel jeho hovorca dovysvetlovat, ze on to tak vlastne nemyslel. No jasne
Ty nic ine za tym vidiet nemusis, ked vychadzas iba z toho jedneho oficialneho vyjadrenia. To mi je jasne.
A prosim, citaj pozorne, ide aj o Stalina, pretoze dalsi navrh je premenovat Petrohrad na Leningrad. A Stalin je stale PAN. Kult osobnosti v Rusku rastie.
Když už mluvíš o připomínce bitvy o stalingrad, na tu by měli spíš rusové zapomenout. S tím že je tam velení hnalo jak ovce na porážku a doufali že to vyjde.
Využiji citát, který s tím nepřímo souvisí. "To lead an untrained people to war is to throw them away."
Oni je ani nevedli, oni je tam pouze poslali na smrt. Z mého pohledu je to spíš shoda okolností, že jim to vyšlo. Nic co by si museli připomínat. Někdo by mohl říct výhra je výhra, určitě to říkal i Pyrrhus, ale pro mě to tak není.
http://www.sme.sk/c/7086228/preco-rusi-nechcu-poznat-pravdu-o-leningrade.html?ref=avizocl
K Stalinovi kedysi vzhliadali Rusi podobne.