Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1222223225227228581

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 26. července 2014
    @Lodimar =D jsem rad, ze chyba neni ve me =D a kterej buh ale? :weirwood: ? :other: ? :onfire: ?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Gepeto+@Lodimar Vyžeňte pámbíčka od tý klávesnice někdo, takhle špatnej hráč se jentak nevidí :D
  • @flanker.27 No co no tak nestíha 7 miliard je hodně.
    @flanker.27 Zlý? Veď mu to ide dobre? Každý hrá Sims preto, aby zabíjal Simov :D
    @M1on Co je to proti množství atomů ve vesmíru, který řídí taky. Jestli na to nemá, tak ať se k tomu necpe. To je jako když 14letej kluk neposlechne tátu, sedne za volant a po nezdařené jízdě se hájí "já jsem ještě malej..."

@Gepeto Já to nikdy nehrál, tož netuším, že jste tací zvrhlíci :)
    @Hildegarda Dnes už sú tie osnovy beztak zamerané zahranične. A mne je to v danom školskom štýle u prdele. Keby sa zlepšil systém, zuniformovalo sa to a vybrali znelejšie ukážky a cvičilo sa u žiakov normálny prednes, dobre by to znelo a ľahšie by sa to učilo. Keby som menil a prekopával, tak by som sa tomu venoval, takto sa zaujímam o úplne iný záujmový vrh tak som rád, že viem aspoň to málo, keďže matura z litiky a gramatiky ma desí... Popravde budem všeobecne rád ak zmaturujem a budem mať od toho pokoj.

Ale ako tak kukám na názov témy - začíname byť dosť OT tak pokračovanie keď tak v Kecálišti.
  • upraveno 29. července 2014
  • Já si myslím, že těch rozdílů mezi západem a východem je stále velmi mnoho :)
  • @flanker.27 Politici na západě můžou po té lži utéct z politiky a zapomene se na ně. Na putina se nezapomene :D
  • @Gorgloj až Putinovi skončí 2. funkční období tak zase na půl roku nasadí Medvěděva jako posledně a pak se vrátí :-D
    @Mellien To souhlasím =D

@Gorgloj I s tím souhlasím =D

Ono totiž třeba zrovna v Americe je koneckonců jedno, jestli vládne Bush junior nebo Obama. Zatímco v Rusku Putin nebo Jelcin, to je sakra rozdíl.
  • upraveno 29. července 2014
    @Amaroun Zapomněl jsem dodat "z hlediska zahraniční politiky". V té je Amerika vedena celkem logicky stejnými zájmy bez ohledu na demokraty či republikány, jen demokrati mají z nějakého důvodu vyšší kredit v západní Evropě :) Jestli je Bush jestřáb. No, já nemám dojem, že by množství amerických vojenských akcí nějak výrazně pokleslo po změně osoby v úřadu, ostatně se domnívám, že v tomhle prezident sám nehraje tak velkou roli.
  • upraveno 30. července 2014
    @Amaroun: Upřímně, o vnitřní politice jiných zemí toho víme celkem málo i v případě našich přímých sousedů. Něco si přečíst navíc ještě neznamená rozumět - na to by tam člověk musel aspoň nějaký čas žít.

Je tudíž přirozené, že ostatní země hodnotíme zejména podle toho, jak se chovají navenek. Větší státy mají navíc zahraniční politiku výraznější než ty malé. S ČR ani nesrovnávám ;-) Z pohledu cizince tak mohou být dva politici takřka nerozlišitelní, zatímco pro našince představují přirozené protiklady.

Z druhé strany, zahraniční politiku své země neovlivní občan ani u nás, natož tam, kde se o něco hraje.
  • @Everett_Young Putin by se mohl prohlásit carem a bylo by to vyřešeno :)
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • Rusové jsou nejlepší tak maximálně v pití vodky. Jo, nezávislé prošetření z jejich strany znamená prošetření, které se jim bude hodit do krámu...
  • @Mellien A nezávislé prošetření od jiných států ne?
  • upraveno 30. července 2014
    @Everett_Young Např od Nizozemí jo. Tam věřím, že by bylo 99% podle pravdy a okolností. Ale jen slepý může říct, že zainteresovaná stát v celé "kauze", navíc stát s největší cenzurou široko daleko (Rusko) může něco prošetřovat nezávisle.
  • Já myslím, že o Rusech nejlépe vypovídá sám car Putin, když nejprv zapře vojáky na Krymu a pak je vyznamená...
  • @Gepeto Za mna vzdy radsej miernejsie USA, ktore to vie ututlat, ako Rusi s tankami. Mne stacilo tych par rokov vedla ZSSR.
  • @gepeto opravdu nevidíš ten rozdíl? Chovani Američanů, snaha o zničení teroristů a především omluva za prasárny, ano myslím vietnam. Rus se nikdy za nic neomluvil a neomluví, nikdy nezapomenu jak na dedu na ulici mířil tank... Opravdu nevidíš ty zásadní rozdíly?
    upraveno 30. července 2014
    @Hildegarda A ja radšej obe strany. Pretože kým sa hádajú dve strany a je to dvojpolárne, je to lepšie ako jedna polarita, ktorá je na oboch stranách zlá. Hoci problém pri tých hádkach je, že často znova padajú hlavy nevinných.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.