Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Koukněte třeba na tohle:
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/velitel-raketoveho-oddilu-informace-o-nestesti-jsou-k-mani/r~e19bdf120e7411e48ade002590604f2e/
Všichni dosud oslovení odborníci se logicky se závěry drží zkrátka. Zato diskusní plebs, to je něco... :)
Já se dívám na čtéčko. Občas na BBC :D
Já už nevím, jestli to myslíš vážně. Občanská válka tam byla ty Melliene, a to velmi tvrdá, podáváš to, jako kdyby ten spravedlivý a úžasný plán jí zabránil, on ji přitom rozjel :)
Doporučuji knihu Exodus.
Pokud se budeš chtít trochu vzdělat v problematice, o které toho moc nevíš. Začíná před druhou světovou, vysvětluje proč židé začali prchat do palestiny, objasnuje politiku britů a končím vzinkem státu izrael. Velmi osobitě líčí vše, co tomu předcházelo, vztahy mezi arabskými vesnicemi a těmi židovskými atd. Z obou stran.
Neváhám říci, že po přečtení této knihy by si změnil na tuto otázku názor a s vytvořením státu Izrael by si souhlasil.
Končím na toto téma, očividně nepůjdeš dál za hranici své pravdy, nechceš vidět věc v souvislostech a postavil sis lidově řečeno hlavu. Škoda, chtělo by to trochu té nezaujatosti. I když já vypadám více než zaujatě, jak jsem řekl, hodně jsem se o to zajímal.
Další příspěvek už k tomu nepřidávám, děkuji za debatu i tvé názory.
P.S. Tak jsem nakonec stihl reagovat před víkendem a nebudu nic dlužen, to jsem rád :)
když už se s tebou chce člověk v dobrém rozloučit, dát nějakou radu, tak proč ho nezesměšňovat s nebrat ohled na text. Inu, asi jiné fórum. Taky ti přeji příjemně strávený víkend.