Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1217218220222223581

Komentáře

• @flanker.27 Průměrný diskutující na novinkách čichá toluen a pije technický líh. Diskuze tam jsou opravdu něco odstrašujícího.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young No, dneska jsem zabrousil na idnes a to samé v bledě modrém :)

Koukněte třeba na tohle:
    http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/velitel-raketoveho-oddilu-informace-o-nestesti-jsou-k-mani/r~e19bdf120e7411e48ade002590604f2e/

Všichni dosud oslovení odborníci se logicky se závěry drží zkrátka. Zato diskusní plebs, to je něco... :)
  • upraveno 18. července 2014
  • Kouknu na zprávy, navečeřím se a dohledám to ;) Mám to jednak v knize a jednak jsem to četl i na netu, najdu to ;)
  • @Mellien Ať je k tobě Láďa Hruška milostiv.
  • Na nově?! si blázen? Takhle si ničit nervy a zdraví? To bych nevydržel. :D :D

Já se dívám na čtéčko. Občas na BBC :D
    upraveno 18. července 2014
  • Teda, nazvat fakta demagogií, to už je silný šálek kávy i na mne :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Mellien U nás taky vznikl česko-slovenský stát, ačkoli tu žilo víc němců než slováků, tak nevím, proč by měli mít židé proti nim nějakou výjimku. Taky tu máme významné národnostní menšiny, dokonce většina moravanů se hlásí k "moravské" národnosti. Mají snad proto mít svůj stát? To si pak klidně může napochodovat Putin do Karlových Varů s tím že tam zanedbáváme Ruskou menšinu.
    Jo, opakuju, těch 23 % je irelevantní údaj, protože k Palestině přičítá jiné území, aby to hezky vypadalo :)
    @Mellien Když ty údaje, tak nikoli Negevská poušť 75 %, ale 61 % (celoková rozloha Izraele 21 000 km2, Negen 13 000 km2), a to území, na němž žilo méně než 1 = Židů :) Ano, židé dostali naprosto nepoměrně více.

Já už nevím, jestli to myslíš vážně. Občanská válka tam byla ty Melliene, a to velmi tvrdá, podáváš to, jako kdyby ten spravedlivý a úžasný plán jí zabránil, on ji přitom rozjel :)
    Byla, ale byla by daleko horší.

Doporučuji knihu Exodus.

Pokud se budeš chtít trochu vzdělat v problematice, o které toho moc nevíš. Začíná před druhou světovou, vysvětluje proč židé začali prchat do palestiny, objasnuje politiku britů a končím vzinkem státu izrael. Velmi osobitě líčí vše, co tomu předcházelo, vztahy mezi arabskými vesnicemi a těmi židovskými atd. Z obou stran.

Neváhám říci, že po přečtení této knihy by si změnil na tuto otázku názor a s vytvořením státu Izrael by si souhlasil.

Končím na toto téma, očividně nepůjdeš dál za hranici své pravdy, nechceš vidět věc v souvislostech a postavil sis lidově řečeno hlavu. Škoda, chtělo by to trochu té nezaujatosti. I když já vypadám více než zaujatě, jak jsem řekl, hodně jsem se o to zajímal.

Další příspěvek už k tomu nepřidávám, děkuji za debatu i tvé názory.

P.S. Tak jsem nakonec stihl reagovat před víkendem a nebudu nic dlužen, to jsem rád :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    No, snad se shodneme, že kdyby Adolf udělal svou práci pořádně, nebyly by dnes takové zbytečné debaty a konflikty.
  • @Thorar snad udělá někdo jinej práci pořádně a já nebudu číst takové komentáře
    @Mellien Dvě skupiny lidí si dělí sto jablek. Ti, kterých je 33, dostanou jablek 56. Ti, kterých 67, dostanou 44. Protože to nevypadá hezky, tak k těm sto jabkům jaksi zvenku připočítáš dalších 400 jablek, který s tím vůbec nesouvisí a nikdo z těch dvou skupin je nedostane, a řekneš, že je to vlastně správně, protože celkově dostala ta první skupina jen 12 %. To je jediné, co jsi dneska předvedl. Ach jo... =D
    Musím uznat, ze tvá zaslepenost se může rovnat jedině tvému egu. Síla.

když už se s tebou chce člověk v dobrém rozloučit, dát nějakou radu, tak proč ho nezesměšňovat s nebrat ohled na text. Inu, asi jiné fórum. Taky ti přeji příjemně strávený víkend.
    @Mellien Omyl. Mému egu se vyrovná pouze síla mého intelektu. =D
  • Stejně tak letadlo sestřelili Ukrajinci a chudáci utlačování povstalci s raketama od Rusáků až v pr**** za nic nemohou, co? :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.