FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1104105107109110150

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Takže po draftu do NHL bylo draftováno 8 Čechů v tomto pořadí:
    Jakub Vrána z třináctého místa do Washingtonu Capitals.
    David Pastrňák z pětadvacátého místa do Bostonu Bruins (super :-D )
    Dominik Mašín z pětatřicátého místa do Tampy Bay
    Vít Vaněček jako devětatřicátý do Washingtonu Capitals
    Vít Karabáček jako čtyřicátý devátý do Bufala Sabers
    Richard Nejezchléb jako stodvacátýdruhý do New Yorku Rangers
    Pavel Jenyš jako stodevadesátýdevátý do Minesoty Wild
    Ondřej Kaše jako dvěstěpátý do Anaheimu Ducks
    Good luck kluci, ukažte Amíkům a Kanaďanům, že se v Čechách rodí jedni z nejlepších hokejistů Evropy
  • Fotbal byl, je a bude tragedie. Nekoukatelný sport, samé plačící bukanýr co se za velký prachy válí po trávníku.... A vůbec je to teda jediný sport kde si 20 tisíc naprostých lůzrů může zařvat na 22 milionářů makej ty hajzle. Soutěže na který se hodí tak dívat je maximálně anglická a německá liga.... a pak na vesnici okresní přebor.
    Zlatý hokej. Dostane pukem do tlamy, jde to zašít a hraje dál. Tady zakopne o stéblo trávy a poroučí se k zemi a když mu něco nepísknou tak mává a vyřvává jak o půl dvanáctý před hospodou. Co se to sakra s tímhle sportem stalo? Dřív se na to hodilo aspoň dívat.
    upraveno 30. června 2014
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. června 2014
    @Achileus No tak pro mě je NHL naprosto nekoukatelná a totálně nezajímavá. Ať si můžu o finančním pozadí KHL myslet cokoli, tak co jsem viděl z play off od Lva i soupeřů, tak to byl skvělý hokej.
    @Achileus Kdyby jenom šišku. Tam se hází i s protihráči.
    upraveno 30. června 2014
    @Achileus tak tomu už se říká hrušky a jabka, voze koze a podobně. Z hlediska hry irelevant, nesmyslant.

Pro informaci. Vrcholový sport je takový jaký je od profesionalizace v 70. letech, kdy se otevřeně pustily peníze prakticky do všech odvětví, dovolila se reklama na sportnovních utkáních a otevřeně se začalo sportovcům platit ve velkém. To zavedla Amerika i Evropa, takže teď brečet, že někdo odjinud dává fotbalovému klubu nebo hokejové lize tolik a tolik a je to víc, než dává ten a ted "odtud" je pakárna. Pokud nejsou pravidla, která to zakazují. a to nejsou, protože na peníze slyší všady.
    upraveno 30. června 2014
    @Achileus Ale já s tebou i můžu v tomhle souhlasit (i když nějaé zásadní rozdíly co se rozhodčích týče jsem nezaznamenal). ale to můžeme říct, že díky NHL není samostatná kanadská a samostatná americká liga na nejvyšší úrovni, a ty kluby se do toho samy pouštějí. A jestli odejde třetina hráčů do NHL nebo třetina klubů do KHL podle mě vyjde nastejno.

Stejně můžu brečet, že lidi z vesnice chodí za vyšší nabídkou práce do velkých měst, že se tam stěhují firmy aby měly zakázky a tak dále. Já nejsem moc velkým příznivcem světa založeného na penězích a mám občas ohavné levicové spády, it is known, ale jednou je to realita a pokud nevidím alternativu, která skutečně zabere, tak co můžu dělat.
  • @flanker.27 Chápu, tady je to subjektivní. Očividně máš s NHL nějaký problém. Ale pokusím se to vzít objektivně a dát nějaká fakta, podle kterých se NHL řadí do TOP. Nebudu sem kopírovat nějaké výtažky z wiki, jak tu mají někteří ve zvyku (nemyslím tebe). NHL má historii. Narozdíl od KHL. Prachy jsou všude, v KHL jsou někdy i vyšší, tady se nedá mluvit o dolarech, ačkoli mi je přeplácení sportovců proti srsti, nic s tím neudělám a tohle bych vynechal.

NHL má užší kluziště. A? Co má být? Hokej je tam rychlejší, dynamičtější a co jsem mohl vidět tak v souvislosti s rychlostí i techničtější, protože tam zkrátka hrajou nejlepší hráči na světe. Každý chce jít do NHL, každý tam chce hrát... hokej tam má štávu, to že se to jednomu člověku nelíbí... to je věc druhá a jde tu o subjektivní názor, ale srovnávat jinak kvalitní evropské ligy (Finsko, Švédsko, KHL) s NHL je hloupost a nejde to. Natož se vymlouvat na šířku kluziště....

Já jen nerozumím tomu, jak můžeš psát, že je nekoukatelná. VIděl si víc zápasů? V jakém se hraje tempu? DOufám jen, že neporovnáváš nějaký match v lize s play off, protože to nejde.
  • @Achileus Od nas draftovali iba jedneho a to tusim az v siestom kole...

Kazdopadne, vy tam mate full menu - Pastrnak, Kase, Nejezchleba :)
  • JInak, když už tu porovnávate fotbal s hokejem, tak nezapomentě že fotbal může jít hrát kdejaký děcko (skoro), hlavně u nás, je to v pohodě, koupíte kopačky, štulpny atp. ale hokej... tam si to každej dovolit nemůže a tap rotekce za prachy je strašná...
  • přesto nám tu rostou skvělí hokejisti, kde byhcom mohli být, kdyby byla lepší práce a dostupnost pro mládež :)
    upraveno 30. června 2014
    @Mellien Teda mohl bych se zeptat, co je ti vůbec do toho? Mně se nelíbí, nelíbí se mi styl, nelíbí se mi hokej na užším kluzišti, nelíbí se především užívání síly. Ani film s největším rozpočtem neznamená, že mě baví (a že herci s vysokými honorářui jsou nejlepší). Tečka, proč máš vůbec potřebu mi to rozmlouvat. Já ti to neberu, že se ti to líbí, ale mě to nudí. Smiř se s tím.
  • Ja se jen ptal, kolik si viděl a hlavne jaké si viděl zápasy... Toť vše. Tak nejanči .
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.