FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Jakub Vrána z třináctého místa do Washingtonu Capitals.
David Pastrňák z pětadvacátého místa do Bostonu Bruins (super :-D )
Dominik Mašín z pětatřicátého místa do Tampy Bay
Vít Vaněček jako devětatřicátý do Washingtonu Capitals
Vít Karabáček jako čtyřicátý devátý do Bufala Sabers
Richard Nejezchléb jako stodvacátýdruhý do New Yorku Rangers
Pavel Jenyš jako stodevadesátýdevátý do Minesoty Wild
Ondřej Kaše jako dvěstěpátý do Anaheimu Ducks
Good luck kluci, ukažte Amíkům a Kanaďanům, že se v Čechách rodí jedni z nejlepších hokejistů Evropy
Zlatý hokej. Dostane pukem do tlamy, jde to zašít a hraje dál. Tady zakopne o stéblo trávy a poroučí se k zemi a když mu něco nepísknou tak mává a vyřvává jak o půl dvanáctý před hospodou. Co se to sakra s tímhle sportem stalo? Dřív se na to hodilo aspoň dívat.
Pro informaci. Vrcholový sport je takový jaký je od profesionalizace v 70. letech, kdy se otevřeně pustily peníze prakticky do všech odvětví, dovolila se reklama na sportnovních utkáních a otevřeně se začalo sportovcům platit ve velkém. To zavedla Amerika i Evropa, takže teď brečet, že někdo odjinud dává fotbalovému klubu nebo hokejové lize tolik a tolik a je to víc, než dává ten a ted "odtud" je pakárna. Pokud nejsou pravidla, která to zakazují. a to nejsou, protože na peníze slyší všady.
Stejně můžu brečet, že lidi z vesnice chodí za vyšší nabídkou práce do velkých měst, že se tam stěhují firmy aby měly zakázky a tak dále. Já nejsem moc velkým příznivcem světa založeného na penězích a mám občas ohavné levicové spády, it is known, ale jednou je to realita a pokud nevidím alternativu, která skutečně zabere, tak co můžu dělat.
NHL má užší kluziště. A? Co má být? Hokej je tam rychlejší, dynamičtější a co jsem mohl vidět tak v souvislosti s rychlostí i techničtější, protože tam zkrátka hrajou nejlepší hráči na světe. Každý chce jít do NHL, každý tam chce hrát... hokej tam má štávu, to že se to jednomu člověku nelíbí... to je věc druhá a jde tu o subjektivní názor, ale srovnávat jinak kvalitní evropské ligy (Finsko, Švédsko, KHL) s NHL je hloupost a nejde to. Natož se vymlouvat na šířku kluziště....
Já jen nerozumím tomu, jak můžeš psát, že je nekoukatelná. VIděl si víc zápasů? V jakém se hraje tempu? DOufám jen, že neporovnáváš nějaký match v lize s play off, protože to nejde.
Kazdopadne, vy tam mate full menu - Pastrnak, Kase, Nejezchleba :)