@svoa00 V tom případě nejsi normálně emotivně uvažující bytost, pohled na každou matku které umírá dítě před jejíma očima je smutný, ať už její dítě bylo jakékoliv. Ale ne pro mě, já nejsem normálně emotivně uvažující bytost a smál jsem se jak u rudé svatby, tak u Joffreyho smrti. Ale Cersei mi přišlo líto.
@JoffreyWater Jestli to takhle náhodou nebude tím, jakým stylem Martin obě události popsal. Cersei mi bylo líto pár řádku, než kolem sebe začala okamžitě paranoidně kopat.
Ale stejně mi Purpurová svatba přišla hrozně vtipná, ne tím že umřel Joffrey ale prostě tím provedením. Taková show pro diváky(svatební hosty). "Přinášíme vám 35 chodů (nebo kolik jich bylo), zpěváky, divadelní představení trpaslíků, a na samotný závěr... otrava krále! Doufám že jste si představení patřičně užili a nyní se s vámi loučíme." :D
@Achileus ? Říkám, že jenom proto, že byl kurevník a ožrala, bych si nedělala bastardy. Udělala bych si s ním jedno dvě děti, žila pak tak odděleně od něj, jak to jde, a ty děti bych vychovala podle sebe.
@Achileus A co žít s Cersei která byla nenávistná mrcha už od mala? To že chtěla Jaimíčka vyměnit za Rhaegara když zjistila že by z toho vytřískala víc než z Jaimeho taky asi něco vypovídá o tom jak ho milovala, obzvlášť když si to pak rozdávala s každým druhým. Navíc se z ní teď stala opilá děvka která dělá jednu blbost za druhou. Vlastně se z ní stal Robert Baratheon. Chlastá, kváká hovadiny a ubližuje lidem kolem sebe.
@Nevada No uplně vidim, jak se necha nezkušený Robb rozmáčknout o Twins když může couvnout za Moat Cailin :D. Myslim, že by jedna armáda Seveřanů, který vydaj za dva muže proti Tywinovo jižanům měla furt na vrch díky výhodě Moat Cailin :)
@Achileus Ne, jak říkám, měl na slib kývnout a pak Freye hromadně pověsit a Dvojčata udělit někomu ze svých lordů který nemá velké území jako léno. Třeba Flyntům nebo Umberům nebo někomu takovému.
Já si stejně myslím, že největší bezohledné hovado byl Rhaegar Targaryen, kvůli plným koulím unesl ženu, kvůli čemuž její snoubenec a její bratr rozpoutali válku, která měla za následek tisíce mrtvých, přenrušení Targaryenské linie a nic z příběhu písně by se nestalo.
@Achileus Však u nich to taky byla dobrá polovina. Jak říkal Jorah (myslím že to byl Jorah): "Když se narodí nový Targaryen, bohové si hodí mincí, jestli to bude génius nebo šílenec"
Komentáře