A to kvůli tomu nemůžou dávat seriál? Jak ty oslavy vlastně probíhají? U nás běžný státní svátek vypadá tak, že dopoledne se nakladou věnce na pomníky, na ČT2 je nějaký dokument a jinak mají televize běžný program.
Tak to jsem rád, že další díl je až za týden. Já se k 7. dostal až dnes - měl jsem moc práce (a konec týdne jsem strávil v Amsterdamu a viděl tam jeden pro fanoušky GoT pozoruhodný výjev - viz Kecáliště). Jinak co nejstručněji řečeno: "Drozd" mi až na dění v Černém hradě a neslaný nemastný Mereen udělal radost a jsem s touhle epizodou spokojen.
Na ednu hodili pěkný fotky z následujícího dílu. Asi nejzajímavější je Mormont na koberečku (že by?) a Arya někde u Krvavé brány, nechápu co tam s ní čarujou!
@Gepeto: To víš, předlohy těch map mají z dob leteckých snímků za prvních Targaryenů - co myslíš, že dělali tolik generací na Dragonstone - prováděli dálkový letecký průzkum a vyřezávali stůl... :o)
@Jay ,,Aegon, vážne, už máš devedesiatku. Nechcel by si začať Dobývať?" ,,Ešte nie sme pripravení... Hmm... Nemyslíš, že Stromovina je o celý kilometer južnejšie?" Napokon zistíme, že Aegon chcel dobyť Sothoryos, len sa utnul ako Kolumbus.
Komentáře
Jinak co nejstručněji řečeno: "Drozd" mi až na dění v Černém hradě a neslaný nemastný Mereen udělal radost a jsem s touhle epizodou spokojen.
,,Aegon, vážne, už máš devedesiatku. Nechcel by si začať Dobývať?"
,,Ešte nie sme pripravení... Hmm... Nemyslíš, že Stromovina je o celý kilometer južnejšie?"
Napokon zistíme, že Aegon chcel dobyť Sothoryos, len sa utnul ako Kolumbus.