Hra o trůny 4x07 - Drozd - Ice & Fire

upraveno 19. května 2014 v 4. řada
13567

Komentáře

• .. Ako nám Everett zmäkol... Stačili jedny Melisandrine prsia ...
    (skor stvrdol ..nie ???)
  • upraveno 19. května 2014
  • @Nitpicker JESUS FUCKING CHRIST! Jen vidím jak dělá horní úder kopím tak bych mu vrazil facku. Jestli takhle bude vypadat celý souboj tak se jdu oběsit :-(
  • @Everett_Young To ho chtěl bacit do kebule a omráčit aby mu pak mohl v klidu odříkat ten svůj proslov... :-D
    @Miňo "Walder Frey is the new lord of Riverrun." Vidíš, to jsem si ani neuvědomil, že tahle věta vlastně implikuje, že žádné vyjednávání nebude (i když furt je šance, že to i přesto Blackfish drží a Frey je pánem jenom de iure). Moje teorie se stává ještě o to pravděpodobnější.
    @Nitpicker Frey je pánem jenom de iure v každém případě. Buď má hrad Blackfish a bude vyjednávání a nebo je "pánem" Edmure (jako dědic má jasný nárok, ale ty nároky a jejich respektování - stejně na to ve Westerosu všichni serou..), který má jednu Freyku za ženu a navíc je rukojmí. Fakticky by asi Freyové neměli býti pány říčních krajin a když už tak přes loutku Edmura, ten stejně na jakýkoliv vzdor nemá koule.

Jinak ten Hora je fakt vtipnej, podle mě je strašně moc opálenej, moc exotickej, měl by být bledej a chlupatej :D Ale chápu že hledat tyhle prototypy není sranda :)

@Everett_Young
    Ohledně toho Sansa-Lysas fightu, oni to museli trochu změkčit, protože v knížkách jsou ty dveře normálně vertikální ve zdi pokud vím a ona se tam v nich Sansa vzpříčila a Lysa jí fakt zkoušela vyhodit. V seroši, jak jsou dveře v podlaze by Sansa úplně moc šancí neměla.

Třeba uvidíme Lysin funus, tak zjistíme jestli očička a vlásečky zůstaly netknuté :D
    @pavel Duh. Mohl jsem to napsat na odstavec a nebo ve dvou slovech. Myslím, že jsme se pochopili, že řeč byla hlavně o tom jestli jsou Freyové za, nebo před hradbami Riverrun.
  • @Nitpicker
    Před. :D
    (můj názor)
  • @pavel Já taky doufám.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. května 2014
    Ten konec se mi nějak nelíbil. Asi jsem si od toho sliboval trochu moc :-s
  • bylo tam málo Myrandy, proto tenhle díl kladně hodnotit nelze :hand:
  • @Gepeto tie dva spoilery? som skryla. snáď vyhovuje
  • Everett Young: to by ses mohl jit obesit rovnou, takove komentare me dokazou vzdycky pobavit. nehlede na styl hodnoceni ze trisekundoveho zaberu, lol ty musis byt kompletni srandista :D
  • Mňa v tejto časti najviac iritovala scéna Dany a Daaria. Tá herečka je ako zdochnutá ryba. Kde bola nejaká vášeň? Veď v knihe ju fyzicky veľmi priťahoval a strašne ho chcela a v seriály scéna o ničom. A to nebudem komentovať herca čo hraje Daaria... vyžla bez jedinej jazvy.
    Inak Aryiin zásah do srdca... no to tam mohli dať namiesto herca vypchaté vrece - tiež by sa asi tak bránilo.
    Ale na druhú stranu, páčila sa mi scéna Mel, no a jednoznačne scény Tiriona.
  • @Afurski Jo, přesně tenhle obrázek jsem měl na mysli

@hustey Vygoogluj si obrázky, je to na nich vidět mnohem lépe než z traileru. Pokud víš něco o boji se zbraněmi na blízko (např. pokud se věnuješ historickému šermu nebo tak) pak víš, že tohle se prostě nedělá. Navíc, těch záběrů bylo zveřejněno mnohem víc.

@up_er Mě zase spolehlivě baví tvoje trollovské příspěvky.
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    Vlastně má @Everett_Young s tím kopím pravdu. Pokud si z knihy dobře pamatuju, Oberyn spíš uhýbá ranám a útočí jen když ví že Hora se nebude bránit mečem. O tom, co dokáže Horův meč (vážící aspoň 10 kilo) vedený brutální silou majitele, udělat s dřevěnou tyčkou (byť z toho nejtvrdšího dubu), nemám iluze. takže hned první úder vedený ze shora - dejme tomu, že ho chtěl vzít hrotem do očí, by zastaven mečem znamenal zlomení kopí a nazdar bazar Rudá zmije...
  • @baltim: Ale, hlavně ode mě šlo o slovní hříčku, stejně jako Jay-me. (ale on je s měkkým...) :o)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.