Hra o trůny 4x07 - Drozd - Ice & Fire

upraveno 19. května 2014 v 4. řada
123457»

Komentáře

• Hey, co se děje s 8.dílem? Není o něm vidu ani slechu...
  • @Phoebea Pauza! Bude až za týden.
  • @Phoebea Memorial day.
  • Och né. Jakej memorial day?
  • @Phoebea Vzpomínka na padlé vojáky kteří umřeli když přinášeli demokracii do sousedních zemí.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Phoebea V US and A vzpomínají na své bratry, syny, otce a praotce padlé ve válkách.
  • A taky na syny otce a praotce Mela Gibsona kteří padli ve filmu patriot.
  • A to kvůli tomu nemůžou dávat seriál? Jak ty oslavy vlastně probíhají? U nás běžný státní svátek vypadá tak, že dopoledne se nakladou věnce na pomníky, na ČT2 je nějaký dokument a jinak mají televize běžný program.
  • @Terezička Předpokládám, že vychází z premisy: svátek= volno, grilovačka, návštěvy, atd. a z toho vyplývá úbytek diváků.
  • Celá rodina se seběhne, slaví a pokud možno do noci griluje. Nikdo by se nedíval, byla by nízká sledovanost.
  • A nebo by pršelo a všichni by se sešli doma u seriálu :)
  • @Phoebea Nebo by vzpomínali na příbuzný, kteří padli ve válkách.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tak seriáloví fanúšikovia si mohli zaspomínať na obľúbencov, čo padli vo Vojne piatich kráľov...
  • A ty co ještě padnou ;) Známe GRRM :D
    @Blackfish No už je to skôr vojna Dva a pol kráľa :)
  • Tak to jsem rád, že další díl je až za týden. Já se k 7. dostal až dnes - měl jsem moc práce (a konec týdne jsem strávil v Amsterdamu a viděl tam jeden pro fanoušky GoT pozoruhodný výjev - viz Kecáliště).
    Jinak co nejstručněji řečeno: "Drozd" mi až na dění v Černém hradě a neslaný nemastný Mereen udělal radost a jsem s touhle epizodou spokojen.
  • Na ednu hodili pěkný fotky z následujícího dílu. Asi nejzajímavější je Mormont na koberečku (že by?) a Arya někde u Krvavé brány, nechápu co tam s ní čarujou!
  • @pavel To zase bude něco na styl ala Jon a Bran
    Strašne sa mi páči aké skoro počítačové umenie zvládajú kartografi z Westerosu/Essosu.
  • Ty mapy malují přes zimu, tak na to mají dost času.. :D
  • @Gepeto: To víš, předlohy těch map mají z dob leteckých snímků za prvních Targaryenů - co myslíš, že dělali tolik generací na Dragonstone - prováděli dálkový letecký průzkum a vyřezávali stůl... :o)
    @Jay
    ,,Aegon, vážne, už máš devedesiatku. Nechcel by si začať Dobývať?"
    ,,Ešte nie sme pripravení... Hmm... Nemyslíš, že Stromovina je o celý kilometer južnejšie?"
    Napokon zistíme, že Aegon chcel dobyť Sothoryos, len sa utnul ako Kolumbus.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.