@Everett_Young Nevím co je kopí čínského stylu (neviděl jsem sním bojovat proti meči štítu). Předpokládal jsem že Oberyn neumí používat meč, proto jsem to do úvahy nezapočítal.
Je to dothrak, a dosthrakové jsou známí tím že se jim v boji muže proti muži vyrovná málokdo, navíc je velký (možná stejně nebo skoro stejně jako Gregor), ale narozdíl od něj nejspíš i rychlý a obratný.
@M1on To už jsem taky psal, že by Gregora možná zachránila zbroj, ale možná by si nějakou skulinku našel. Napíšeme Martinovi ať nám řekne kdo by vyhrál :D
@JoffreyWater No, skoro velký jako hora není, Mormont o něm myslím prohlásil že je to urostlý chlap zhruba jako Robert (tedy něco mezi 190-200cm) kdežto Gregor se má blížit k 8 stopám, tedy 240cm (reálně hádám tak 230 kdo ví jestli)
Ano, Drogovi se v boje muže proti muži málokdo vyrovná, ale bojový styl Dothraků+ostatních nýmandů z Essosu je oproti westerosu dost jiný.
I tak Gregor není zrovna typ tragické figurky, pro které má GRRM slabost. Spíš magor, který bude zdá se ještě chvíli prudit, než konečně skončí definitivně pod drnem. :twisted: taky bych přála Sandorovi, aby mohl bratříčkovi zasadit poslední ránu
Tak těch přání by bylo hodně, většina z nich asi zůstane jenom přáními. Já bych nejvíc chtěl aby se potkali Starkovic -Sansa, která zrovna zabila Malíčka, Arya masová vražedkyně (taková chodící spravedlnost), Bran mocný měnič, Rickon dědic Zimohradu, Jon pořád know nofin.
Jinak zmiňovaná unCat se starým Walderem :twisted: , Dany a Jon, Dany a Aegon, Briene se Sansou nebo Aryou.
@Everett_Young Nenech se mást seriálovou Aryou, je totiž možný že ta knižní se při pohledu do zrcadla zabije a odepíše sebe sama jako Sandora Clegana :D
Už když jsem četl kapitoly Briene, tak jsem si říkal že s Aryou jsou si v mnohém podobné (teda hlavně v tom odmítání ženství), že kdyby Arya nemusela vzhledem k okolnostem tak rychle dospět a dopadnout tvrdě na hubu, tak by vyrůstala asi jako Briene, snad by teda nebyla tak naivní co se týká lidí jako Renly, apod. na to je přebornice Sansa :D
Ale jinak by byla zajímavá setkání třeba Daenerys a Melisandre, Melisandre a Thoros, Melisandre a Aeron, Tyrion a Samwell, Brienne a Sandor a mnohá další na které jsem teď zapomněl.
Pre mna by bolo asi najzaujimavejšie stretnutie "Chajmeho" s Branom .. (už som to spomínal vo vlakne Teorie/Spoiler..) ..Samozrejme, že Stark by nemusel byť prave vo svojej koži ...
Komentáře
Ano, Drogovi se v boje muže proti muži málokdo vyrovná, ale bojový styl Dothraků+ostatních nýmandů z Essosu je oproti westerosu dost jiný.
Jinak zmiňovaná unCat se starým Walderem :twisted: , Dany a Jon, Dany a Aegon, Briene se Sansou nebo Aryou.
Už když jsem četl kapitoly Briene, tak jsem si říkal že s Aryou jsou si v mnohém podobné (teda hlavně v tom odmítání ženství), že kdyby Arya nemusela vzhledem k okolnostem tak rychle dospět a dopadnout tvrdě na hubu, tak by vyrůstala asi jako Briene, snad by teda nebyla tak naivní co se týká lidí jako Renly, apod. na to je přebornice Sansa :D