Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1205206208210211581

Komentáře

• A klobása je na zemi :-( taková škoda =D
  • @M1on: Chtěl jsem jít a Piráti a Svobodní byly dvě zvažované možnosti (spíše Svobodní). Nakonec jsem pátek nestihl a v sobotu jsem se po páteční noci probudil nějak pozdě... a na volby si vzpomněl až někdy kolem 18.00. Tož jsem asi poprvé u voleb absentoval a mrzí mě to...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Ugla zrovna včera v noci ve volebním studiu jistý politolog říkal že byl sám překvapen onou nedisciplinovaností ksčm voličů, jako tradice to tedy již opravdu padlo. Děkuji žes mi to tak polopatě vysvětlil, moc si toho vážím.

Paní Zdena, pakliže by byla pod kořenem a navíc v Belgii, by musela na úřad dovést své přátele, kteří by jí dosvědčili, že byla právě pod kořenem. Oni mužové by ale nesměli hledat buřty v jehličí a nesměli by být na sračky. Takže by šla asi do kriminálu.

Podle politiků budeme mít evidentně díky nízké volební účasti ostudu, co potom francouzi, když si zvolili tu nacionalistickou krávu..
  • @Gepeto a aj tak vyhrali smeráci :D
    @JoeGyry Yops, ale to viem max. od sestry, čo bola v komisii aj so spolužiakmi (alebo kdežeto boli). Inak ma to nejako ani nezaujalo. Akosi sa vo filozofii nezhodnem s EÚ, takže ani pre mňa nemá zmysel premýšľať, kto by tam mal zasutpovať moje záujmy. Aj by som EÚ vysvetlil, kde robí určité chyby v boji proti rasiszmu, len som si nie istý, či by ich to vôbec zaujímalo - im to zrovna takto vyhovuje. Sem tam nás nazvú nacistickou rasistickou zemou.. A svet je hneď krajší. Keby som zastupoval nejaký väčší štát možno, ale niečo tak malé ako SR môže len ticho šchať nohami v kúte... Čím by sme ich tak mali presviedčať...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Obec Brdy: KSČM zde zvítězili s 100.00% (1 hlasů)
  • @Montezuma3 kde se to dá zjistit ?
    @Montezuma3 Tam sa diali nejaké brdy :D
  • U nás volilo 490 lidí. 8-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Já se k volbám taky nedostal, musel jsem nečekaně odjet na školení do tramtárie a nestihl jsem si zařídit volební průkaz. Ale zase mě to tak nežere. Mě spíše trápí fakt, že zítra mám zkoušku a já na ni neumím lautr nic. Řídil jsem se heslem "co můžeš udělat zítra, odlož na pozítří". Že já vždycky dopadnu stejně a přesto se nepoučím. :-(
  • upraveno 26. května 2014
    @Riokai =D a když se ti to nabalí, tak se ti do toho chce ještě míň.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @M1on Jo no. Nejhorší je ta demotivace, když vidím ty třísetstránkové skripta, z toho se chce člověku pomalu i brečet. A pak, když se k tomu přidá další zkouška o dva dny později.. No stejně se nikdy nezačnu učit dříve. :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @pavel Tak to je politolog nahovno, páč to mu už mohlo dojít nejpozději u kterýchkoli předchozích voleb do Europarlamentu :D
  • mistr si kúpil parádne auto, Tesla. vo fialovej farbe :) na človeka čo píše v DOSe slušný pokrok :)
  • @pavel

Takže do EP se dostali (podle počtu hlasů):

Ilumináti vydávající se za STBáky
    Ilumináti vydávající se za šlechtice
    Komouši
    Socani vydávající se za komouše
    R`hlloristé - příznivci jednoho z největších strojů na smrt v dějinách lidstva
    Náhodná zmatená fail strana které s odchodem Nečase teprve nastal ten pravý nečas
    Ilumináti vydávající se za berana
    Jen těsně neprošli Greyjoyové kteří tak nemohou vypálit, vyplenit a znásilnit vše co v Evropě najdou.
  • Tak jsme si s kamarády vyrazili na víkend do Amsterdamu a jak tak couráme Red Light Districtem, přiběhl za mnou jeden z přátel - kromě mne jediný (zato nesmírně agilní) čtenář a divák Hry o trůny - a s nadšením mi oznamoval, že v jedné z pověstných výloh se nakrucuje osobně samotná Matka draků. Samozřejmě jsem tam hned spěchal a opravdu - jako by to děvče Emilii z oka vypadlo. Zaťukal jsem a povídám jí, že je celá Daenerys Targaryen. Moc chytře se netvářila, tak jsem dodal: "You know the game of thrones?". A ona mi na to trochu podrážděně odsekla: "I know the game of sex!" Tak nevím, nakonec to možná ani nebyla pravá khaleesi :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @pavel Jo, straník komentátor...

Za první republiky byly stranický noviny. Nebyly moc objektivní vůči politickejm věcem, ale bylo to otevřený a každý z těch novin to měly napsaný na titulní straně, který straně patřej. Dneska Dneska maj noviny tihle babiškové, Bakalové a spol., ale na titulní straně je "nezávislé noviny" nebo něco podobného. A do televizí chodí straničtí komentátoři a i ti nestraničtí obvykle někému straní, politické názory míchají do práce novináři, zaměňují reportáže a komentáře a občane přeber si to...
  • @Everett_Young jo hele já vím že už je to za náma ale jak ti dopadl ten sloh z AJ ? já měl 92 procent takže 1
  • @DanielSvatoš Já měl státně matiku, takže jsem sloh z AJ nepsal :-)
  • @Everett_Young jo tak :) ale pěkně mě hřálo u srdíčka když šprtky z gymplu brečeli na forech že to není fér, že se to nedalo pochopit :D
  • @DanielSvatoš Co jste tam měli, že se to nedalo pochopit?
  • @DanielSvatoš Jo jo, ale nejvíc mě pobavil sloh na češtinu. Zadání "Oblíbená animovaná postava" bylo naprosto ideální. Akorát jsem měl celkem štěstí že to opravoval náš učitel. Myslím, že pokud by to dostal do ruky někdo 60+ let kdo v životě neslyšel o anime, tak mám asi trošku problém. Měl jsem 28/30 bodů.
  • upraveno 27. května 2014
    @M1on já nevim co se na to nedalo pochopit ale měl jsi psát o tom že jsi chyběl na kurzu angličtiny a měl jsi napsat proč a lidi to nějak popletli se školou nebo co ale já už nevim ani :D jejich problém :D
    @Everett_Young no to já to dojebal měl jsem 15/30
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.