@Everett_Young Kupodivu mi šly historický bitvy než zjednodušený =D .Akorat mě vždycky mrzí, že po výstřelu nevidim přes kouř, kam ta střela letí. Stug má strašnou trajektorii.
@M1on Jak říkám, zkus simulátor. Neoznačují se tam nepřátelé (vidíš objekt tanku a vidíš jeho pozici na minimapě, když jí někdo ohlásí, ale nesvítí nad ním žádná červená cedulka), pohled je z velitelské věže a je za to víc expů a peněz než za historickou. Jediný problém Němců je ten, že za ně hraje moc lidí, takže pak to nechce připojovat do bitvy když je tam třeba 10 bolševiků a 80 skopčáků.
@M1on Nevím, teď se pracuje na 1.43 a asi budou teď hlavně ladit mechanismy hry a pracovat na lodích, aby měli sérii kompletní. Další tanky mají být až později. Ale to se může změnit.
@M1on Nejlepší je když hraješ s něčím malým se někde schovat a házet po nich artyny =D Vždycky mě pobaví když se po zničení nepřítele v chatu objeví: "Fucking commie cheater!" :D
@DanielSvatoš A víš, že na letošní ročník je přihlášeno 42 zemí, vč. zemí NATO (i USA). Teda teď po Ukrajině k tomu možná nedojde, ale bylo by to zajímavý.
@Edem Já vím, viděl jsem to (krom toho o tom psali dlouhej článek v ATM).
Komentáře
inak toho záporáka Billa dabuje ten herec z Kill Bill ktorý hral Billovho brata (ten redneck)
tak jdu to zkusit @Everett_Young pokud is vzpomenu na login a heslo =D .
@Everett_Young máš tam nick Everett_Young?
@Edem Já vím, viděl jsem to (krom toho o tom psali dlouhej článek v ATM).
O víkendu 1000 goldů za 250 killů :-)
http://warthunder.com/en/news/604-War-Thunder-100K-Festival--en