Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
19899101103104172

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @M1on Jo přežil :-)
  • Aha, a já myslel že @Everett_Young je podle tý postavy z SGU... :D
    @Mikjan Taky že je :-)
  • Hráte niekto ten Game of Thrones Ascent?
  • upraveno 3. dubna 2014
    @JoeGyry ne radši počkam na hru od telltale
    když už je řeč o telltale
    http://games.tiscali.cz/datum-vydani/treti-epizoda-the-wolf-among-us-vyjde-pristi-tyden-236646 :dance:
  • upraveno 4. dubna 2014
  • @JoeGyry Zkoušel jsem to dvakrát, ale pokaždé jsem to měl nějak zalagované, prvně jsem to hrál přes FB. To byla tragédie, optimalizace pro web nikde. Druhý pokus byl trochu lepší (bez fb) o pár měsíců později, ale stejně jsem to po nějakém týdnu nebo dvou přestal hrát.
  • @M1on
    Ty na mě v těch tankách narážíš pravidelně když tam nejsem :D Přijdu a zpráva :D
    @Blackfish Za nedlouho se otevře Open BETA tanků na War Thunderu. Já už jsem v Close BETA a je to o hodně lepší než WoT. A taky těžší. Trefit tank na vzdálenost větší než je mapa ve WoT je opravdu těžké, obzvlášť, když tady existuje něco jako balistická křivka, která ve WoT vůbec není.
  • upraveno 7. dubna 2014
    @Blackfish a já tě prozměnu podezřívam že máš bota :D, protože kdykoli ti píšu tak nic.By mě zajímalo proč to máš puštěný . :-)
  • @Everett_Young Everete já ti nevim jestli se mi chce hrát simulátor, kde dostanu jednu střelu a jsem vyřízenej .
    @M1on Vždycky nejsi, může se stát že třeba střela projde skrz a nic ti nezničí, i takový případ je doložený, nebo neprojde. Ze začátku války nedokázali německé Panzerkampfwageny vůbec T-34 prostřelit. Navíc, jedna rána...no to se snadno řekne, ale není to taková legrace se trefit. Ten tank se klepe, cíl se pohybuje atd. Za jízdy skoro nic netrefíš. Nemáš k dispozici mířidlo které by ukazovalo jak se střela bude odchylovat (tzn. kolik musíš nadsadit abys trefil) atd. Takže ono je to celkem záhul. Pancíř některých tanků ale vydrží celkem dost. Víš jak je pro rusáky těžké zneškodnit Tigera? Nebo naopak pro skopčáky zneškodnit KV? A jsou tu i flaky (na sestřelování letadel) a polo pásové transportéry a dá se za ně hrát. A letadla a tanky hrají pohromadě, takže můžeš klidně i sestřelovat letadla a tak. Je to vážně dobrý. Jediná nevýhoda je, že s touhle rachotinou na který to hraju to rozjedu jen na ultra-low detaily.
  • upraveno 7. dubna 2014
    @Everett_Young takže já to ani nerozjedu:D jsem nedávno čet v časopisu , že nějakej generál k tomu řek že kde se dalo prostřelit T-34 bylo pouze ze zadu pod mřižku čehosi :D
    navíc ty T-34 měli u Moskvy výhodu, že měli širší pásy a že tolik nezapadali do sněhu.
  • Mám to na liště, nehraju, občas tam kouknu :) a když jdu pryč tak notebook jen zavřu a ono si to tam vrní jak chce :)
    @M1on Rozjedeš. Na jaký detaily hraješ WoT? Já k němu musel stahovat tweaker abych ho mohl hrát na víc než 15fps. Tohle rozjedu na ultra-low bez tweakeru a ještě jedu tak na 30fps. Jde o to, že gaijin má zavedenou nejen podporu multi-core ale také má mnohem lepší optimalizaci pro velmi slabé grafické karty.
  • upraveno 7. dubna 2014
    @Everett_Young No dřív se vším možným, ale zjistil jsem čím víc zlepšováků do toho narvu, tím víc se mi to seká, tak jedu bez ničeho minimální detaili a půjčenej cooler master. A kdy vůbec vyleze beta?
    @M1on Těžko říct, za poslední týden tam narvali přes dva tisíce lidí, takže předpokládám že za pár týdnů. Tweaker = program vypínající další detaily = ještě horší grafika než na minimální detaily = rozjel jsem WoT i na tomhle křápu.
  • upraveno 7. dubna 2014
    @Everett_Young když jsem měl tweaker tak jsem neviděl rozdíl.
  • @Everett_Young ja si založil novej ucet na War thunder
    :-D To už je třetí :-)
  • @Everett_Young to je divný že mi to vzal stejnej email
    upraveno 9. dubna 2014
    @M1on ad war thunder: Vylétal jsem celou linii amerických bombardérů a dal 500 pozemních cílů s B-24 Liberatorem (nejhorší bombardér ve hře a navíc létá proti JETům) jen proto, abych si odemkl jednu jedinou ozdobu na letadla (mezi těmi obrázky hned třetí řádek shora, druhý obrázek zleva "Lucky strike") :oops: :D
  • Wild Star betu niekto hral? Názory? :D

@M1on Tretieho WOlfa si už prešiel? :)
  • @JoeGyry Zůčastnil jsem se té bety. Správně trhlá hra. Velmi mě bavila, kromě zatím zcela chybějícího pokusu o optimilizaci.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @JoeGyry Jo byl jsem v betě a nějak mě to nechytlo. Hrál už jsem desítky mmorpg za ty roky, a tohle ničim nevybočovalo.
  • upraveno 11. dubna 2014
    @JoeGyry ještě neee:D čekam na češtinu a teď nemam moc času.
    @Thorar Vážne? Lebo čo som pozeral videá tak ma zaujalo najviac to že sa dá expiť viacerými spôsobmi, alebo to len na oko tak propagujú a v skutočnosti je všetko ako v iných hrách?

@M1on češtinu? :O Ako rýchlo na to robia preklad?
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @JoeGyry to taky není žádná novinka, nepotkal jsem tam nic co bych už jinde nehrál. Více způsoby expit? Craftěním, explorerem, pvp atd? To už tu bylo :-)
    @JoeGyry http://twaupreklad.blogspot.cz/
    Pokud jsem to dobře pochopil, tak jsou před půlkou.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    http://www.czechgamer.com/18165/kingdom-come-deliverance-o-umele-inteligenci.html
    To zní tak zastraceně dobře, až se mi tomu nechce věřit. Jestli budou mít svojí propracovanou AI i třebas zvířata v lese, tak takový lov může být docela mazec.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.