Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1103104106108109172

Komentáře

• @Gorgloj Já nemám ani jedno :-) , ale šlo by to přes tungle
  • upraveno 27. května 2014
    @Montezuma3 jj já to mám v počítači tedka i s oba datadisky ale když jsme to zkoušeli 4 lidi s evropskými národy proti 4 asijsko-indianským na nejtěší tak jsme je dali uplně v klidu ale proti 4 evropským jsme měli trochu problém tak mi to přišlo strašně nevyrovnané
    vlastně ne tam indiani nebyly jen indové :D
  • Já bych si rád zahrál nějakou strategii alespoň ve čtyřech. :D
  • @M1on tunggle mám, hrál jsem přes něj jen jednou rise of nations. Ale nemám stáhnutou tu civku :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • upraveno 28. května 2014
    @Montezuma3 já zase ani jedno:D , Ale Bfme2 má odzkoušeno přes tungle, že funguje
    a HoMaM 3 taky, ale tam vim, že byl v něčem problém :-k, ale nkonec to šlo.
    To s tou civ V je úravda, že by to bylo nadlouho.
    Jaja, je to na dlouho. Já s kámošema, když hrajeme tahovky tak to vždycky ukládáme a vracíme s k tomu :)

Popravdě já si ani nepamatuji jaké hry na steamu mám, pamatuji si jen ty co hraju :D
  • hrál někdo multiplayerovej mod na MaB warband s názvem cRPG? viz http://c-rpg.net/
    @Marek Já to zkusil a moc jsem to nepochopil. Chápu, že vylepšování postavy může někoho bavit, ale je to strašná zdržovačka.
  • Co poradíte zahrát se spolubydlícím na bytě po LANu? Jinak teď si solidně frčím na lolku a nějaký tanky mě nelákají ani za mák. Holt fantasy je můj šálek many :D
  • @Blackfish na LOL je hroznej ten voice chat, to když jsem slyšel jak tam děcka a poláci nadávaji tak jsem to zase odinstaloval :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Everett_Young Cože? To nejde vypnout?
  • @Montezuma3 Tak určitě jde, vždycky můžeš ztlumit zvuk nebo vypnout repráky :-D
  • Tak kdo si teda chce něco zahrát ve více lidech a co? =D
  • Teda já tam žádný voice chat nezaznamenal.
  • LoL ma asi najhoršiu community zo všetkých online hier. Tam kto solo vyexpil od 1-30 je frajer.
  • To jsi nehrál tanky.... World of Tanks...
  • Voice chat se stejně jako u všech her dá vypnout a zapnout v menu...
    Co se týče komunity hrál jsem jak Lol tak WoT. (Respektive hraju ještě obojí)
    Pokud chytí člověk ve wot "hlupáky" tak je to záležitost na max 15minut to se dá přežít, většinou toho moc nepíšou a když to člověka štve tak prostě rushne a umře a jde pryč.
    V LoL je ta záležitost mnohem dlouhodobější a tudíž tam flame je mnohem víc, takže mi tam '"hlupáci" v týmu vadí mnohem víc

@Blackfish Jakou hru by jsi si představoval nějakou strategii?
  • třeba, jakýkoliv typ ;)
  • Teda lidi, vy nevíte, jak jste nebezpeční: jen tak mimochodem se tu bavíte o nějakém Crusader Kings, člověk si na chvilku zkusí demo a pak u toho sedí až do jedné a jde spát bez večeře :twisted: Zachránilo mě jen to, že počítač už toho měl dost, tak se sekl, jinak jsem u toho seděla až do rána :D
    A to furt nevim, jak efektivně vydělávat prachy!
  • @CervenKa tak ted si zkus plnou :) jinak se mi povedlo stát se z anglického vévody králem :) svrhnul jsem Edwarda III :D
  • @Everett_Young :-k
    @DanielSvatoš Myslím, že mi to demo ještě chvíli vydrží. Musím řádně cvičit, mně totiž titul sebrali :D
  • @CervenKa t ose může stát no třeba za Jana Lucemburského se mi nikdy nepodařilo vytvořit samostatný stát bez toho aby mi císař dal po tlamě
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    aku municiu pouzivate vo War Thunder??
  • @Edem upřesni to. Letadla? Tanky? Jaký národ? Jaký stroj? Typy kanónů a kulometů se liší složením jednotlivé munice. Ale co se týká tanků tak stačí ta základní, ta pokročilá postrádá ve většině případů výbušnou složku.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Everett_Young slo mi o nemecke tanky, lebo ma trochu stve, ze mna dokazu znicit jednou ranou pricom mne sa to vacsinou nepodari a pritom pouzijem tu municiu, ktoru musis skumat.
  • @Edem Pokud jde o nízké ranky tak používej HEAT náboje, tím bolševika vyklepneš na ránu, pokud Tiger a výš tak tam už standardní munice.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.