Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
V jokohamské čajovně,
bavil jsem se o ... (a vůbec najdětě si to)
Ostatně, "bavit se o hovně" jde s určitou nadsázkou označit snad jakoukoli debatu na IF. Jednak proto, že dopad do reálného života nemá veškarý žádný, jednak proto, že krásné české úsloví říká "když nejde o život, jde o hovno". (Ale jestli vás baví se přít, je to jen na vás, jde o to SE BAVIT... alespoň tak to beru já).
Zrejme nerozumieš ničomu, čo píšem, tak to nemá cenu.
Neprišiel si sa sem hádať, ale diskutovať, len som na teba bol ostrý. Našiel si určitú myšlienku, ktorú si riadne obhájil a preukázal a tú je možno ťažko vyvrátiť. Mal si pravdu. Len som sa mýlil a neslušne to vyjadril a tak sa tvoja reakcia dala očakávať. Ospravedlňujem sa ti za možnú spôsobenú újmu, pokojne tu diskutuj ďalej.
Aby sa nepovedalo, že som zlý.
@Thorar Moja chyba.
Nikoliv. Napsal jsem, že jsem rád, že když už se s někým pohádám, tak jsem rád, že obě strany jsou schopny přesně formulovat své postoje, tak aby bylo jasně dáno, co je předmětem sporu a debata se neúnosně neprotahovalo parafrázemi již řečeného. Je možné, že to budu muset u tebe přehodnotit.
b) mohlo by to být horší - psát takhle:
On už má i WoW napsaný, ale poslední stránku pořád přepisuje, protože v posledním slově dělá stále stejnou chybu..
http://www.moviezone.cz/clanek/26557-comics-roku-kupte-si-kurva-velky-sin-city/
Takový malý obrázek o tom, kdo v Americe uděluje filmům ratingy. Většinu z toho jsem věděla, ale překvapilo mě, že členové té komise jsou anonymní. Nu což, americké seriály divákům určitou prudérnost bohatě vynahrazují. A Američani se nemusejí bát. Evropa je tu pro ně a díky internetu můžou upirátovat evropské filmy plné lesbiček a full frontalů a zkoumání lidské sexuality, protože jiné filmy se tu přece netočí.
Teď vážně - to, že v Evropě taky máme ratingové komise, slyším poprvé.
Cestina je vyrazovo bohatsia ale slovencina je viac sexy ;-)