Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1199200202204205581

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • Proč jen mě napadá profláklá básnička Cimrmanovců:

V jokohamské čajovně,
    bavil jsem se o ... (a vůbec najdětě si to)

Ostatně, "bavit se o hovně" jde s určitou nadsázkou označit snad jakoukoli debatu na IF. Jednak proto, že dopad do reálného života nemá veškarý žádný, jednak proto, že krásné české úsloví říká "když nejde o život, jde o hovno". (Ale jestli vás baví se přít, je to jen na vás, jde o to SE BAVIT... alespoň tak to beru já).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Nitpicker
    Zrejme nerozumieš ničomu, čo píšem, tak to nemá cenu.
    Neprišiel si sa sem hádať, ale diskutovať, len som na teba bol ostrý. Našiel si určitú myšlienku, ktorú si riadne obhájil a preukázal a tú je možno ťažko vyvrátiť. Mal si pravdu. Len som sa mýlil a neslušne to vyjadril a tak sa tvoja reakcia dala očakávať. Ospravedlňujem sa ti za možnú spôsobenú újmu, pokojne tu diskutuj ďalej.
    Aby sa nepovedalo, že som zlý.

@Thorar Moja chyba.
  • @Thorar Nech je, baví mě sledovat jak se tu o mě hádají.
    @Everett_Young Namyslenec, ja sa tu hádam o sebe... Pche... To je zase tá debilná arogancia v tebe, čo? =D
  • @Gepeto Máš pravdu, stydím se za sebe :oops:
  • @Gepeto Máš pravdu, nerozumím dost podstatnému množství věcí, které říkáš. S nikým dalším tu podobný problém nemám. S Everettem se pohádáme, ale jaksi vždycky víme přesně o čem. Tak jsem teď vlastně za to rád, Everette. #shadowboxing
  • @Nitpicker Aha, takže lidé jsou rádi za to, že se se mnou mohou hádat :-k Tak proto to dělá tolik lidí :D :dance: (a já už se bál, že je chyba na mé straně)
  • upraveno 15. května 2014
    @Everett_Young
    Nikoliv. Napsal jsem, že jsem rád, že když už se s někým pohádám, tak jsem rád, že obě strany jsou schopny přesně formulovat své postoje, tak aby bylo jasně dáno, co je předmětem sporu a debata se neúnosně neprotahovalo parafrázemi již řečeného. Je možné, že to budu muset u tebe přehodnotit.
  • @Nitpicker Já rozumím moc dobře, jen se občas neubráním rýpání a sarkastickým poznámkám, když mi k nim někdo dává prostor.
    @Jay To bola súčasť dokonca jedného venovania v knihe :)
  • @Gepeto "čaroděj DOS a drak Windows" :D
  • @Everett_Young Jak říká klasik: "You are too smart for your own good." ;-)
    @Everett_Young Asi odmieta valyrijské príslovie Valar Upgradys :D
  • paulczpaulcz zima se blíží
  • upraveno 15. května 2014
    a) nestěžujte si na to jak píše pomalu (ta věc se Starky, ani nemám odvahu to napsat přímo)
    b) mohlo by to být horší - psát takhle:

On už má i WoW napsaný, ale poslední stránku pořád přepisuje, protože v posledním slově dělá stále stejnou chybu..
  • @Aviv dva piva a dva eura! :D odkiaľ z východu si?
  • U Aruthy jsme si taky dlouho mysleli, že je to čecháček, než se vybarvil. :-)
  • upraveno 16. května 2014
    http://www.cracked.com/article_21151_6-bizarre-realities-how-movies-get-their-ratings.html

Takový malý obrázek o tom, kdo v Americe uděluje filmům ratingy. Většinu z toho jsem věděla, ale překvapilo mě, že členové té komise jsou anonymní. Nu což, americké seriály divákům určitou prudérnost bohatě vynahrazují. A Američani se nemusejí bát. Evropa je tu pro ně a díky internetu můžou upirátovat evropské filmy plné lesbiček a full frontalů a zkoumání lidské sexuality, protože jiné filmy se tu přece netočí.

Teď vážně - to, že v Evropě taky máme ratingové komise, slyším poprvé.
  • Tož hej no, ja mám češtinu rád, príde mi výrazovo farebnejšia než slovenčina. Ale rodný jazyk je rodný jazyk. :)
  • Arutha je skromný, ale kdybyste to náhodou ještě někdo nevěděli a chtěli mu za to poděkovat, tak Tajuplného rytíře nám přeložil právě on. 8-)
  • upraveno 16. května 2014
    @Arutha Tak potom dakujem za TR ;)

Cestina je vyrazovo bohatsia ale slovencina je viac sexy ;-)
  • @Hildegarda Proč sexy? Slovenština je měkčí, takže by mi to sedělo spíš k ní. Čeština má přízvuk vždycky na první slabice a vyslovuje se v ní úplně každé písmeno, takže čeština mi přijde naopak pedantská. Hmm, a to naše až skotské R :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.