SPOILER Teorie dračí letci a Robb Stark
Zdravím, nedávno jsem se zamýšlel nad touhle ságou a napadly mě takové teorie, nevím jestli se tu už někde řešily, ale co jsem tu tak koukal tak ne, a možná se jedná jenom o mojí přehnanou fantazii, ale zamýšlel jsem se nad tím, kdo vlastně bude létat na dracích. Za předpokladu, že Jon Snow je opravdu syn Rhaegara a Lyanny a přežije ten dagger's atentát, tak by to mohla být samozřejmě Daenerys, která si bude osedlávat Drogona, a Viseriona s Rhaegalem si rozdělí Jon s Aegonem, a napadlo mě to proto, že tyhle dva toho dost spojuje.
-Oba mají stejného otce(Rhaegara), ale každý jinou matku, takže jsou to nevlastní bratři
-Jonova matka byla seveřanka, Aegonova jižanka, takže oba mají krev Targaryenů, ale Jon má v krvi sever, Aegon jih
-Sever ani Dorne nebylo Targaryeny nikdy dobyto(teda, aspoň myslim že to tak je)
-U obou se za jejich otce vydával někdo jiný, Za Jonovo Ned, Za Aegonovo Connington
-Jsou přibližně stejného věku
-Proč vlastně Martin nechal Aegona vstát z mrtvých? Nějak nevěřím tomu, že to bylo jen proto, aby ohrožoval Danin nárok na trůn
A tomu, že Jon je Rhaegarův syn už nějakou dobu věřím a vlasy Targaryenů nezdědil protože genetika králů zimy je silnější než ta Targaryenská. Pak mě napadla ještě jedna, mnohem šílenější teorie, ale u té nevím, hlavně protože už je to nějaký čas co jsem knížky četl a nepamatuju si všechny detaily, přece jenom je to hodně zamotanej příběh, a už nevím, co se vlastně stalo s Robbovým tělem, jestli ho pak spálili nebo co s ním udělali, ale napadlo mě, že když se z Catelyn stala zombie, tak co kdyby našla jeho tělo a ona, nebo Thoros, by mu vdechli život... A máme tu krvelačného, šíleného, vraždícího zombie vlkodlaka. Co když mu Martin nenechal tu vlčí hlavu přišít jen tak pro nic za nic? Buďto by mu vdechla život UndeadCat a umřela nadobro, nebo by to udělal Thoros a RobbGreywind by byl Catin mazlíček(syn). Opravdu nevim jestli se tu něco z toho už neprobíralo, je tu spousta topiců a já nemám čas ani sílu to tu všechno projíždět a hledat jestli se to tu už náhodou neobjevilo, a možná že se opravdu jedná jenom o mojí nadměrnou představivost. Tak co vy na to?
-Oba mají stejného otce(Rhaegara), ale každý jinou matku, takže jsou to nevlastní bratři
-Jonova matka byla seveřanka, Aegonova jižanka, takže oba mají krev Targaryenů, ale Jon má v krvi sever, Aegon jih
-Sever ani Dorne nebylo Targaryeny nikdy dobyto(teda, aspoň myslim že to tak je)
-U obou se za jejich otce vydával někdo jiný, Za Jonovo Ned, Za Aegonovo Connington
-Jsou přibližně stejného věku
-Proč vlastně Martin nechal Aegona vstát z mrtvých? Nějak nevěřím tomu, že to bylo jen proto, aby ohrožoval Danin nárok na trůn
A tomu, že Jon je Rhaegarův syn už nějakou dobu věřím a vlasy Targaryenů nezdědil protože genetika králů zimy je silnější než ta Targaryenská. Pak mě napadla ještě jedna, mnohem šílenější teorie, ale u té nevím, hlavně protože už je to nějaký čas co jsem knížky četl a nepamatuju si všechny detaily, přece jenom je to hodně zamotanej příběh, a už nevím, co se vlastně stalo s Robbovým tělem, jestli ho pak spálili nebo co s ním udělali, ale napadlo mě, že když se z Catelyn stala zombie, tak co kdyby našla jeho tělo a ona, nebo Thoros, by mu vdechli život... A máme tu krvelačného, šíleného, vraždícího zombie vlkodlaka. Co když mu Martin nenechal tu vlčí hlavu přišít jen tak pro nic za nic? Buďto by mu vdechla život UndeadCat a umřela nadobro, nebo by to udělal Thoros a RobbGreywind by byl Catin mazlíček(syn). Opravdu nevim jestli se tu něco z toho už neprobíralo, je tu spousta topiců a já nemám čas ani sílu to tu všechno projíždět a hledat jestli se to tu už náhodou neobjevilo, a možná že se opravdu jedná jenom o mojí nadměrnou představivost. Tak co vy na to?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Smrt Robba si domluvili Tywin Lannister, Walder Frey a Roose Bolton. Smrt Balona byla buď nehoda, nebo vražda vykonaná na příkaz Eurona. Smrt Joffreyho způsobil jed podaný Olennou Tyrell, kterou k tomu nasměroval Malíček.
Mimochodem, Světlonoš má sálat teplem, z Mel evidentně teplo vyzařuje. Světlonoš byl zakalem v srdci ženy, Mel je žena. Napadá někoho z vás to co mě? :twisted:
Jen doufám, že to bude bez toho, že Melisandra bude jeho velkou láskou. Aby po ní pak Jon půl knihy nefňukal steskem...
Ale asi to tak nebude - mě se líbí ta teorie, která zazněla nedávno v Teoriích, že světlonoš je JON "ukovaný" (hmm, zvláštní příměr, ale ne beze smyslu) na třetí pokus princem (promised) Rhaegarem za cenu smrti Lyanny při porodu.
Možno je to až veľká náročnosť, ale potom by to chcelo spojitosť na celej úrovni. Teda malá Targaryenka (Rhaella/Rhaenys, nepamätám sa) by bola prvý pokus a musela by mať niečo s vodou (nápady? Možno niečo s Černovodou...). Prasknutie môžeme brať ako jej smrť. Druhý pokus bol malý Aegon, ten by mal mať čosi s levom (nápady? Možno niečo s Lannistermi, no nebral by som, že bol nimi zabitý). Prasknutie znova smrť (čo by legitimita Griffa narušila). Tretí pokus by bol teda Jon a mal by niečo so smrťou milovanej (vami spomínaná Lyanna). Ten by prežil a bol by najsilnejší.
Ešte ma napadla rovnakým spôsobom Dany. Po hlásení Rhaega sa s Drogom milovala vo vode*, dal jej kožušinu toho veľkého bieleho leva** a na to zomrel jej rukou (teoreticky) a obetovala toho, koho milovala***. Plus duša milovanej Nissi šla do meča, Danyna pamiatku pomenovala čierneho draka Drogonom. No to je skôr také lovenie.
Ak by to bolo naozaj až takto divne prešpekulované a klišé, potom možno Svetlonos bude v troch osobách ako troch jazdcoch a mohlo by to sedieť ešte na jedného. Nápady?