SPOILER Teorie dračí letci a Robb Stark

upraveno 8. května 2014 v Spekulace
Zdravím, nedávno jsem se zamýšlel nad touhle ságou a napadly mě takové teorie, nevím jestli se tu už někde řešily, ale co jsem tu tak koukal tak ne, a možná se jedná jenom o mojí přehnanou fantazii, ale zamýšlel jsem se nad tím, kdo vlastně bude létat na dracích. Za předpokladu, že Jon Snow je opravdu syn Rhaegara a Lyanny a přežije ten dagger's atentát, tak by to mohla být samozřejmě Daenerys, která si bude osedlávat Drogona, a Viseriona s Rhaegalem si rozdělí Jon s Aegonem, a napadlo mě to proto, že tyhle dva toho dost spojuje.
-Oba mají stejného otce(Rhaegara), ale každý jinou matku, takže jsou to nevlastní bratři
-Jonova matka byla seveřanka, Aegonova jižanka, takže oba mají krev Targaryenů, ale Jon má v krvi sever, Aegon jih
-Sever ani Dorne nebylo Targaryeny nikdy dobyto(teda, aspoň myslim že to tak je)
-U obou se za jejich otce vydával někdo jiný, Za Jonovo Ned, Za Aegonovo Connington
-Jsou přibližně stejného věku
-Proč vlastně Martin nechal Aegona vstát z mrtvých? Nějak nevěřím tomu, že to bylo jen proto, aby ohrožoval Danin nárok na trůn
A tomu, že Jon je Rhaegarův syn už nějakou dobu věřím a vlasy Targaryenů nezdědil protože genetika králů zimy je silnější než ta Targaryenská. Pak mě napadla ještě jedna, mnohem šílenější teorie, ale u té nevím, hlavně protože už je to nějaký čas co jsem knížky četl a nepamatuju si všechny detaily, přece jenom je to hodně zamotanej příběh, a už nevím, co se vlastně stalo s Robbovým tělem, jestli ho pak spálili nebo co s ním udělali, ale napadlo mě, že když se z Catelyn stala zombie, tak co kdyby našla jeho tělo a ona, nebo Thoros, by mu vdechli život... A máme tu krvelačného, šíleného, vraždícího zombie vlkodlaka. Co když mu Martin nenechal tu vlčí hlavu přišít jen tak pro nic za nic? Buďto by mu vdechla život UndeadCat a umřela nadobro, nebo by to udělal Thoros a RobbGreywind by byl Catin mazlíček(syn). Opravdu nevim jestli se tu něco z toho už neprobíralo, je tu spousta topiců a já nemám čas ani sílu to tu všechno projíždět a hledat jestli se to tu už náhodou neobjevilo, a možná že se opravdu jedná jenom o mojí nadměrnou představivost. Tak co vy na to?

1235»

Komentáře

  • Celý bratrstvo už by mohlo umřít, nemám je rád. Snad jich Jaime s Brienne aspoň pár zabijou.
  • Kromě Gendryho teda, toho rád mám celkem.
  • A deti! Deti sa len starali o hostinec a motali okolo bratstva. Ich nevinnosť je v háji, ale smrť si nezaslúžia.
  • Já hlavně doufám že přežil Podrick, a jestli umřel tak je nemám rád ještě víc.
  • A naprosto nikdo ti tu antipatii vyčítat nebude.
  • upraveno 10. května 2014
    Kdyby se aspoň věnovali nějakému vyššímu cíly, jako třeba dosadit Gendryho na trůn, tak si je možná i oblíbim. Ví oni vůbec že je Gendry Robertův bastard? A ví to vůbec on sám? Teď si nejsem jistý. Jenže ne, oni se radši soustřeďují na zevlování v říčních krajinách, chlastání, zneucťování pannen a věšení malých chlapců.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    To trollování tě baví, nebo to děláš jen z principu?
  • Náhodou věšení Freyů jakéhokoliv vzrůstu i věku je záslužná činnost
  • Nevada napsal(a):

    To trollování tě baví, nebo to děláš jen z principu?

    Baví mě to.
  • Sural napsal(a):

    Náhodou věšení Freyů jakéhokoliv vzrůstu i věku je záslužná činnost

    Tím jsem myslel právě toho Podricka.

  • JoffreyWater napsal(a):

    Kdyby se aspoň věnovali nějakému vyššímu cíly, jako třeba dosadit Gendryho na trůn, tak si je možná i oblíbim. Ví oni vůbec že je Gendry Robertův bastard? A ví to vůbec on sám? Teď si nejsem jistý. Jenže ne, oni se radši soustřeďují na zevlování v říčních krajinách, chlastání, zneucťování pannen a věšení malých chlapců.

    Nevie. Eddard mu to chcel povedať, nedostal sa k tomu. Brienne mu to chcela povedať a v teej chvíli tam vpadla banda s Kousačom.
  • Někomu z Bratrstva taky mohlo dojít že tam je jistá podoba s Baratheony.
  • Neviem, mne nepripadajú ako veľkí znalci zdedených podôb vysokých lordov.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.