Mno, tak jsem včera shlédl konečně 4. díl a teď jsem poctivě přelouskal celou zdejší diskuzi k němu, včetně odkazů a protože tu bylo podnětů hodných reakce velmi mnoho, vypíchnu jen to co mi nejvíc utkvělo v paměti: Dle mého Cersei u rakve jen dělala na oko drahoty a ve skutečnosti se v duchu radovala, jak má Jaimeho v hrsti. Znásilnění považuji za mnohem horší než incest, pokud je tento oboustranně dobrovolný. Sam a Fialka - zbytečná (i když docela zajímavě natočená - např. výplach střívka) scéna a od Sama vzhledem k blížícím se Divokým i blbost. Divocí - šnek je proti rychlosti s níž se blíží k Černému hradu Pendolino... Sansa - věrné předloze, dobré. Tywin - taky fajn, jako vždy. dornská pětka - kvóta nahotin uspokojivě splněna a moje oblíbená zrzka opět na scéně :applause: A HLAVNĚ JE TU MÁ OBLÍBENÁ MHYSA A JEJÍ MILÁ A KRÁSNÁ PŘEDSTAVITELKA EMILIA, AŤ ŽIJE A JEJÍ ROD A PANOVÁNÍ AŤ TRVÁ DESET TISÍC LET!!!!! :-D:dance::twisted:.
Podle mého názoru zatím nejslabší epizoda. Moc mě nebavila. Takové ty výplně mimo knižní předlohu by nevadily, kdyby dávaly trochu smysl a byly dobře napsané viz. Tywin a Tommen. Stejně tak nechápu choreografy bojových scén. Ta mezi Belwasem a hrdinou Meerenu byla rozhodně napsaná lépe, než to co předvedl s hrdinou Daario. Škoda. Nemůžu si pomoct. Pořád se jedná o seriál, kterého z průměru a šedi tahá nahoru vynikající a atraktivní předloha, vysoký rozpočet a obliba seriálů a filmů z prostředí středověku a fantasy. Sleduji teď zároveň Vikingy a musím říct, že ve většině ohledů mi ten seriál připadá lepší.
@sveva No jo, pořád se mi plete číslo série a dílu :-) . S těmi divokými - jo, to by bylo celkem uspokojivé vysvětlení. Navíc tvůrci seriálu se zřejmě chystají do děje zakomponovat jakýsi útok na Krasterovu baštu, takže na Černý hrad se zatím asi útočit nesmí :-? .
Komentáře
Dle mého Cersei u rakve jen dělala na oko drahoty a ve skutečnosti se v duchu radovala, jak má Jaimeho v hrsti.
Znásilnění považuji za mnohem horší než incest, pokud je tento oboustranně dobrovolný.
Sam a Fialka - zbytečná (i když docela zajímavě natočená - např. výplach střívka) scéna a od Sama vzhledem k blížícím se Divokým i blbost.
Divocí - šnek je proti rychlosti s níž se blíží k Černému hradu Pendolino...
Sansa - věrné předloze, dobré.
Tywin - taky fajn, jako vždy.
dornská pětka - kvóta nahotin uspokojivě splněna a moje oblíbená zrzka opět na scéně
:applause:
A HLAVNĚ JE TU MÁ OBLÍBENÁ MHYSA A JEJÍ MILÁ A KRÁSNÁ PŘEDSTAVITELKA EMILIA, AŤ ŽIJE
A JEJÍ ROD A PANOVÁNÍ AŤ TRVÁ DESET TISÍC LET!!!!! :-D :dance: :twisted:.
Stejně tak nechápu choreografy bojových scén. Ta mezi Belwasem a hrdinou Meerenu byla rozhodně napsaná lépe, než to co předvedl s hrdinou Daario. Škoda. Nemůžu si pomoct. Pořád se jedná o seriál, kterého z průměru a šedi tahá nahoru vynikající a atraktivní předloha, vysoký rozpočet a obliba seriálů a filmů z prostředí středověku a fantasy.
Sleduji teď zároveň Vikingy a musím říct, že ve většině ohledů mi ten seriál připadá lepší.