Hra o trůny 4x03 - Zbaveni okovů - Ice & Fire

upraveno 19. května 2014 v 4. řada
12346

Komentáře

• @sveva zabudol si na starého aemona targaryena na zdi :D
  • A jo, Aemon je fajn, to je pravda... :-)
  • @brbr to je pravda ale obaja herci su veľmi dobrí tak snáď im nejaké dobrodružstvo vymyslia, keď už toľko zbytočných vecí pridávajú :D
  • @JoeGyry Já bych se bála, že tvůrce třeba napadne dát je dohromady :spike: :onfire:
  • vertasvertas Zima se blíží
  • @sveva: Jak že se Viseris "neohřál"...? :o) Si myslím, že teploučko bylo...
  • upraveno 25. dubna 2014
  • @up_er: Dej to do spoileru pro seriálovce.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Mno, tak jsem včera shlédl konečně 4. díl a teď jsem poctivě přelouskal celou zdejší diskuzi k němu, včetně odkazů a protože tu bylo podnětů hodných reakce velmi mnoho, vypíchnu jen to co mi nejvíc utkvělo v paměti:
    Dle mého Cersei u rakve jen dělala na oko drahoty a ve skutečnosti se v duchu radovala, jak má Jaimeho v hrsti.
    Znásilnění považuji za mnohem horší než incest, pokud je tento oboustranně dobrovolný.
    Sam a Fialka - zbytečná (i když docela zajímavě natočená - např. výplach střívka) scéna a od Sama vzhledem k blížícím se Divokým i blbost.
    Divocí - šnek je proti rychlosti s níž se blíží k Černému hradu Pendolino...
    Sansa - věrné předloze, dobré.
    Tywin - taky fajn, jako vždy.
    dornská pětka - kvóta nahotin uspokojivě splněna a moje oblíbená zrzka opět na scéně
    :applause:
    A HLAVNĚ JE TU MÁ OBLÍBENÁ MHYSA A JEJÍ MILÁ A KRÁSNÁ PŘEDSTAVITELKA EMILIA, AŤ ŽIJE
    A JEJÍ ROD A PANOVÁNÍ AŤ TRVÁ DESET TISÍC LET!!!!! :-D :dance: :twisted:.
    Podle mého názoru zatím nejslabší epizoda. Moc mě nebavila. Takové ty výplně mimo knižní předlohu by nevadily, kdyby dávaly trochu smysl a byly dobře napsané viz. Tywin a Tommen.
    Stejně tak nechápu choreografy bojových scén. Ta mezi Belwasem a hrdinou Meerenu byla rozhodně napsaná lépe, než to co předvedl s hrdinou Daario. Škoda. Nemůžu si pomoct. Pořád se jedná o seriál, kterého z průměru a šedi tahá nahoru vynikající a atraktivní předloha, vysoký rozpočet a obliba seriálů a filmů z prostředí středověku a fantasy.
    Sleduji teď zároveň Vikingy a musím říct, že ve většině ohledů mi ten seriál připadá lepší.
  • @sveva No jo, pořád se mi plete číslo série a dílu :-) . S těmi divokými - jo, to by bylo celkem uspokojivé vysvětlení. Navíc tvůrci seriálu se zřejmě chystají do děje zakomponovat jakýsi útok na Krasterovu baštu, takže na Černý hrad se zatím asi útočit nesmí :-? .
  • @Chmur moje řeč, přesto že maj Vikings evidentně nižší rozpočet, v poctatě na každej novej díl se těšim mnohem víc než na GoT
    @Marek Vážně ? U mě je to naopak.
  • @M1on holt každej ma jinej vkus no :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.