Hra o trůny 4x03 - Zbaveni okovů - Ice & Fire

upraveno 19. května 2014 v 4. řada
13567

Komentáře

• Že to bylo znásilnění si též nejsem úplně jistá. Jako ano, scéna byla zneklidňující a nevkusná, ale že bych se bránila stylem "Tady se to nehodí"? Je to takové na hraně, protože ji evidentně do toho dost natlačil, ale kdyby opravdu nechtěla, bránila by se jinak...
  • @Wiolla Ona ho hlavně sama taky líbá a ani facku mu nevrazí.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @brbr V GoT si nohavice dávať dole nemusia, tam majú silné spermie.
  • @Jay Na Zimohradu bordel určitě není, možná za hradbami v Zimním městečku.
    Jo, je to právě nelogické z obou důvodů... Kdykoliv je tam můžou napadnout divocí. A pokud ji chce ochránit před nadrženými bratry, proč jí shání ubytování v nevěstinci, kam se stahují všichni nadržení chlapi z okolí? :-))
  • Protoze tam bude spousta jinejch (s malym j ;-) ), ktery si budou chtit vydelat a ji spis nechaj na pokoji, nez kdyz by mezi nima byla sama v cernym hradu. Tim nijak nezpochybnuju zbytecnost tyhle "linky"
  • No tak díl asi na úrovni toho druhého.
    Dobré: Jon( když vidím Kalísí přestává mi vadit), Tywin a Tomen ( líbilo se mi jak z Tomena udělali trochu debila), Tyrion a Podrick (asi nejdojemnější scéna), Tywin a Oberyn, Arya a Sandor (sice trochu zbytečné ale hrajou to skvěle), Útěk Sansy
    Špatné: Sam a Fialka (naprosto zbytečné), Útok Divokých, Kalísí (ty plamené projevy jako neskončí?) :D
  • upraveno 23. dubna 2014
    Tvl co se vam na Dany porad nelibi? Me naopak prislo ze je to dobre natoceny ma to stavu i epicnost dohromady s tou muzikou, valirijstina se me taky libi. ''Dobiva'' treti mesto ma army jako krava a draky tak poc by si nemohla hrat na hustou?:D
    Podle me to hraje Emily celkem dobre a hlavne si myslim ze hraje to co po ni chteji D&D, jasne ze na maisie nema ale taky sou to uplne jiny postavy ne.
  • @Slenjoy: Náhodou, k nejlepšímu plamennému projevu měla Kalísííí nakročeno ve 4x01, když se dotkla krmícího se Drogona... Za takový plamenný projev by ji snad jeden i měl rád. :onfire:
  • No nehorlava beznym ohnem ci zarem jo, otazkou je co by s ni udelal ohen draci. Muj tip je, ze kratkej proces :onfire:
  • @biggris A když jí ukradli dráčky a ona je šla vysvobodit taky přece stála v jejich plamenech, ne? Ale to byli dráčci ještě malí a asi neměli takovou výhřevnost.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @biggris @Terezička Není nehořlavá, GRRM označil její nehořlavost za výjimečnou událost, takže příště už klidně shořet může.
  • @Terezička ja myslim, ze oni ten ohen slehali kolem ni
  • upraveno 23. dubna 2014
    @Everett_Young tak ale bohužiaľ v seriály bola nehorľavá aj na konci druhej série (neviem či sleduješ aj seriál). Najhoršie použité CGI v roku 2012

aj keď je pravda že sa jej priamo plamene nedotýkajú ale od toho plameňa by sa chytila aspoň parochňa. Celá táto scéna bola otrasná v seriály, v knihe ma Dany celu 2. knihu nudila ale finále mi to vynahradilo, tu bolo finále otrasné a to nie len kvôli hereckému výkonu Emilie.
    @JoeGyry ANo sleduji seriál, proto tu píšu rýpavé rozbory :-)
  • mno mě příjde, že každou další sérií se vzdalují od knižní předlohy...
    @Ser_Tribun nepovídej....
  • @biggris Ze stejného důvodu jsem se ptala. :D
  • pozrel som si prve tri casti zo stvrtej serie prvy a treti diel slabota druhy diel sa este ako tak dal pozerat neviem odkial vyhrabali hercov ktory hraju jona a daeneris ja ked sa pozeram na ich herecke umenie tak sa musim smiat hlavne ta daeneris v tretej casti ako mala ten prihovor pred hradbami to bola dobra komedia , jedine co sa zatial podarilo v tejto serii je oberyn vybrali dobreho herca
  • S Oberynem naprosto souhlasim. Presne takhle nejak jsem si predstavoval pri cetbe. Jen z nej mohli udelat trochu mensiho sympataka. V knizce to zadnej muj oblibenec nebyl, narozdil od jeho bratra... :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Vegas Tiež som si pomyslel, že vodca jej žoldnierskej gardy nebude taký zbytočný, ale to bol minulý Daario, tento je tam len na sexscény asi...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.