Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
1910111315

Komentáře

• upraveno 3. srpna 2012
  • upraveno 3. srpna 2012
  • upraveno 3. srpna 2012
  • Na jedno použití: Loras, Jon Sníh
    Na celý život: Jaime. S takovým fešákem žít, to bych si dala líbit. Nebo ještě Eddard Stark by šel.
  • @míša Máš nějaké sourozence?
  • @míša Pak je všechno v pořádku :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Budete mě mít za blázna :-D a já jsem blázen ale do Sandora Clegana :-D :-D
  • @Alena Na tom není nic špatného. Je to celkem dobrej chlap.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nj, není nad alkoholiky s psychopatickými sklony.
  • @Nevada A proto zůstávají slušňáčci na ocet :P
  • upraveno 1. července 2013
    Neřekl bych, že je Sandor psychopat. Je to jen nešťastnej člověk, které mu nedělá problém někoho zabít:-)

To stvoření na fotce rozhodně jako Loras nevypadá. Možná tak jako nový přírůstek do Twiligt ságy:-)
  • Konečně někdo kdo mě chápe :-DD No když jsme u toho Sean Bean v roli Neda byl taky k nakousnutí a Cat mi dost leze na nervy :-D
  • Ak by niekedy natočili seriál o Róbertovej rebélií myslíte že by do úlohy Neda obsadili Davida Wenhama? :D
  • A nebylo Nedovi v té době 18? 8-O (David Wenham - 47 let)
  • (V rámci postařování v seriálu :-p :-D)
  • @Blackfish Ach, víš jak mne zahřálo na duši, že vůbec nevím, o kom mluvíš :-D (chybí tu blažený smajlík)
  • Nebo Kevin sám doma :-p
  • upraveno 3. července 2013
    Zac Efron! :D A nebo kdo mě namátkou napadá a nebyl by tak špatnej - Jensen Ackles.
  • John Malkovič :-)
  • Jo anebo Bruce Viliš nebo Arnold Švarcenegr :P
  • A Fan Dam:-) Škoda že už nežije Brukli :-)
  • upraveno 31. března 2014
    Na jedno použití: Gerold Dayne, Rhegar, možná Renly, kdyby nebyl tak trochu teplejší než je obvyklé :D
    Na celý život: no nevim, leda Tywin (zlato Casterlyovy skaly :D )
    Serialovy představitele: no, neřikam, že se nehodĕj, ale jsou strašnĕ oškliví :-@ třeba vůbec nechápu, co všechny vidĕj na Kitu Haringtonovi :wall:
    Tam je nejlepší Malíček a to je ten herec starej jako muj tata :D
  • AvivAviv
    upraveno 1. února 2016
  • Z knížek... Tak to je těžkej výber. Co tak třetinu osazenství?
    Já beru Oberyna tak nějak univerzálně na všechno. A nevadilo by mi ani dělit se o něj. Spoločnosť je vítaná.
    Na jedno použitie by som brala Jaimeho (musíme niečo urobiť s tou jeho vernosťou Cersei), Temnohvězdu, i Theona z časov pred Smraďochom (ale jestli by na mně začal mluvit, jak na tu dceru kapitána lodě, to by šel z postele ven hodně rychle). Beru, že Euron je destilovanej "bad boy charm", ale on osobně mě tedy nebere. Daario je v Danyiných kapitolách popísaný veľmi sugestívne, ale tie modré a inak sfarbené nechty a vlasy a vidličková brada ee... Rhaegar, to je jiná, toho bych brala a asi i na delší dobu. Taková melancholická umělecká duše, co má i jiné skills a madeningly good looks. I Sandor by mohl být moc zajímavej. No tak má anger issues and so on, ale ani se není čemu divit. Minimálne by sa hodil do genofondu. Bronn vyzerá tiež na skvelú partiu. Mance vypadá jak moc dobré zboží taky... Tak to skráťme, zvědavá bych byla na hodně z nich, opravdu atraktivních taky není málo a při spoustě mám pocit, že by ten pokus o soužití mohl bejt fajn. Aspoň na pár měsícu.
    Na soužití se skvěle hodí muži z rodu Stark. Ned byl opravdu príma, Robb příjemnej, Jon nebýt té přísahy (ale když ho zlomila Ohněm políbená Divoká, tak to tak beznadějný být nemusí) vypadá taky jako moc dobrej partner. A Tyrion. Má humor, rozumu i za dvoch, laskavé srdce, vynalézavost a tak dále a dále. Jak ho ta Šae mohla zradit, to opravdu nepochopím. A dvoubarevné oči jsou podle mně atraktivní. A Davos je ultimátny partner do života.
    Nevím, kam zaradit Petyra, protože je šíleně lákavej a zároveň se mu absolútně nedá věřit. A já nechci lítat v oblacích jako Lysa. Ikdyž oni jsou i horší spusoby jak odejít cough-Elia-cough.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.