FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1959698100101150

Komentáře

• upraveno 17. února 2014
    @Hildegarda Zato držkovat na sebe budou hráči hodně efektivně. "Vrazils do mě, koledoval sis o to." - "A čo tys tam robil, ty kokot vyjebaný!" :D
  • A já těm našim pajtašům věřím (co jiného zbývá, že). Ty pomalejší rozjezdy míváme (akorát někdy vypadneme dřív, než se dostaneme do tempa). :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 17. února 2014
    Konec brambor!
    Ou jééé! 8-)
  • @Montezuma3 A sakra. Ja som to cele ale celucicke prespala a to som sa na to odrana stelovala, hoci mi klipkali oci :(
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Na jízdy Evy Samkové se hezky koukalo. Sice mi snowboardcross i skicross přijdou jako šílené holomajzny, ale tohle bylo fakt super. Je neuvěřitelné, že si dokázala udělat takový náskok, aby si před nebezpečnými úsěky mohla trošičku přibrzdit. Klobouk dolů.

CZE - SVK - jsem zvědavá, kdo bude míň špatný (bohužel se asi nedá říci lepší :D ).

A já tak fandila Veronice Vítkové :P. Ne, dělám si srandu, gratuluji GS ;).
  • Doba stříbrná :D Tak snad Soukalová inspiruje pány, aby se nenechali zahanbit. Čichám, čichám úspěch i ve smíšené biatlonové štafetě, to by snad musel někdo z nich zkolabovat na trati, aby to nešlo.
  • miluju Blesk a jeho članky
    Tak kvůli tomuhle bych si ten Blesk snad i koupila :D.
  • @Krisa Nejlepší byla čtvrtfinálová jízda Samkové. Nejdřív ji vůbec nezabírala kamera, jak moc byla vepředu a pak ukazali záběry před cílem z té kamery, co měla na helmě: byl vidět cíl, pak se obrací, kde jsou soupeřky a tam nikde nikdo :-)

Vítková je dobrá, ale je fakt, že ji to v Soči neběhá "úplně nejlíp".
  • @Everett_Young To je fakt originál stránka z Plesku? 8-O :-)
  • Já myslím, že naše nejpopulárnější kolektivní sporty (fotbal a hokej) čekají hubená léta. Odráží to společenskou situaci, kde ochota investovat do mládeže a dlouhodobá koncepční práce není na pořadu dne. Výměna trenéra v podstatě nic neřeší. I když Had je ultra nesympatické stvoření. Navíc hokej je pro mnoho rodičů velice drahá záležitost. Možná to tak nevadí. Aspoň budou rodiče dávat děti na atletiku nebo třebas biatlon:-)
  • @Chmur :twisted: :applause:
    To je docela zajímavá úvaha. Docela by mě zajímalo, co je pro rodiče náročnější. Jestli hokej, nebo biatlon?
  • z hľadiska peňazí je hokej veľmi drahý. výstroj, ľad....
  • @Montezuma3 Asi tenis :)

Podla mna je biatlon financne narocnejsi, kedze na trenera, zdravotaka prip. masera sa sklada spolu podstatne menej ludi tz jeden :)
  • upraveno 18. února 2014
    Z hlediska financí je dle mě náročnější hokej, ale je to jen tip.

Ono hlavně to takto posuzovat nejde. Nevíme, kolik do dětí investují kluby a sportovní oddíly. Jestli si rodiče platí všechno nebo něco proplácí oddíl. Vím, že v hokeji se platí kurzovné. Jestli to tak funguje i v biatlonu netuším.
  • Bronz do biatlonové sbírky :king: Moc se těším na smíšenou štafetu - pokud všichni čtyři předvedou svoje lepší výkony, nevidím důvod, proč by se tentokrát s trochou štěstí nemohlo zablýsknout i zlatě, i když jsme ostatně i dneska viděli, že nikdo z nich nemá jenom dobré dny.
  • Ty biatlonové medaile už začínají být nuda :-D Ale ještě jednu nudnou by to sneslo.
    :P
  • @Krisa podobne som vystrajala, ked sme hrali v skole céčka (hra nas skor narodenych) :)
    Ti naši taky pořád hrají v tom stejném dresu. Já věděl, že s tím druhým bude problém.
  • tak zatím hrajou naši dobře...1. třetina se mi líbila
  • Tak na osmdesát procent to budou naši, ale trochu to odlehčíme hokejovým zápasem ve znakové řeči. Slováci jdou do brejku :D

• Ako vzdy - nasi hraju srdcom, super hokejkami :-?
  • @Hildegarda Naši to jistě okoukali od Švýcarů :-D ale to co dneska hrajou na silnější soupeře prostě stačit nebude. Ale spíš to vypadá, že se Hadamczik plácl přes kapsu a přispěl pár euro na rozvoj slovenského hokeje aby nemusel jet domů =D
  • @Hildegarda hra srdcom im nevyšla, teraz už skúšajú hokejkami :-)
  • Hej za jeden zápas sme dali viac gólov ako za 3 dokopy! :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.