2) vygooglovat mě není nic těžkého, o mě je všude záznamů dost.
3) Některé přezdívky jsou univerzální a skrývá se pod nimi více lidí. Taky už jsem potkal lidi s nickem Everett Young (některé dokonce i z Čr) a nebylo jich málo.
@Everett_Young jo, přezdívky jsou univerzální, lidi jich i mají víc. Ale skoro vždy najdeš nějaké spojení, u jednoho účtu máš přezdívku třeba kočičák a email, pak použiješ jinej nick, ale stejný mejl, někde použiješ jméno a icq, jinde icq a datum narození, pospojuješ to a najdeš kdeco.
Dost dlouho jiných Thorarů na netu nebylo, teď už jich je pár po světě :-)
@Thorar Kdybys mi zjistil heslo na mé první ICQ, tak bych ti byla vděčná :D. Buď jsem ho zapomněla, nebo jsem ho nechala někde zapnuté a nějaký vtipálek mi ho smazal...
Já si jednou nechal přes PPL poslat balík sušenýho masa a druhej den mi volaj z obchodu, že mi to musej poslat znova, protože PPL jim vrátila prázdnej balíček, prý "poškozen při přepravě". Asi měl kurýr hlad. A prej se to děje každou chvilku. Pak si něco pošli :-)
Komentáře
Ale někdy najdeš věci který bys radši nenašel a úplně ti o člověku zkazí obrázek. (Nemyslim Krisu nebo M1ona s Tomem)
1) Ty mrtvoly za domem můžu vysvětlit.
2) vygooglovat mě není nic těžkého, o mě je všude záznamů dost.
3) Některé přezdívky jsou univerzální a skrývá se pod nimi více lidí. Taky už jsem potkal lidi s nickem Everett Young (některé dokonce i z Čr) a nebylo jich málo.
4) Jsou věci po kterých je lepší nepátrat.
5) vsadím se, že taky nejsi jediný Thorar na netu
Dost dlouho jiných Thorarů na netu nebylo, teď už jich je pár po světě :-)
P.S. Tak balík je na cestě, teď to je na české poště