No vida, takže v tomhle vlákně je to vlastně nejspíš nejvíc namístě :-D . Někdo to považuje za vtip, jiný za hrůzu a my ostatní, objektivní obdivovatelé ženské krásy a hereckého umění si nad Emilkou rádi zaslintáme kdekoliv, že? =D
Mně teda přijde, že (ano, ukamenujte mě) to zas tak špatná herečka není... Jasně, jsou tam lepší a není jich úplně málo, ale ani Emilia není vysloveně tragická... Vzpomeňte si na Písečné hady :D .
@hodor_the_king Jo jo, moje řeč! zrovna Písečnice jsou synonymem pro hereckou mizérii - ty by se hodily tak na TV Regina :-D . Buď jak buď, Emilia zahrála jeden z nejlepších VÝSTUPŮ v celém seriálu - a to hned v úplně první epizodě, když vystupovala do vany :twisted: . Tenkrát se ještě nenechávala dublovat a zezadu vypadala tak úchvatně, že se od té doby staly i Daniiny kapitoly v knihách jedněmi z mých nejoblíbenějších =D .
To mají asi blbý, vzhledem k tomu, že v Hollywoodu pojali podezření, že má Kálísí talent, k něčemu takovému se jen tak nesníží, budou si muset počkat na těhotenské foto na titulní straně libovolného časáku :twisted:
Tak jsem dokoukala Naruta do aktuálního dílu, co teď budu dělat? Já nechci čekat na nový díl tejden!!! :spike: (Když jsem koukala asi na 80. díl Naruta, tak jsem nevěřila, že se to někdy může stát.)
@Dreamer Tak maminka ji trochu tlačila, Ross si hrál trochu na uraženého a neřekl ani slovo proti jejímu zasnoubení a hlavně tehdy Francise ještě úplně neznala, připadal jí jako pravý gentleman, až později bylo zřejmé, že je gentlemoun.
@flanker.27 to jo, urazil se jak malý děcko, ale na druhou stranu Demelza rozhodně není žádná prohra :) akorát chudák Elizabeth záhy zjistila, jak to projela na plné čáře.
@Dreamer A dokonce to vyšlo v reakci na seriál i u nás, i když první díl v Británii vyšel už někdy v roce 1945 (a v 70. letech podle knih už seriál vznikl - běžel v neděli dopoledne a byl tak populární, že anglikánští kněží kvůli němu zrušili mše), tak u nás si toho všimli až nyní: http://www.databazeknih.cz/knihy/poldark-ross-poldark-navrat-domu-248985
Komentáře
(Když jsem koukala asi na 80. díl Naruta, tak jsem nevěřila, že se to někdy může stát.)
A to jsem zrovna chtěla jít žehlit... =D
Přehled všech dílů:
https://en.wikipedia.org/wiki/Poldark