Hodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire

upraveno 22. ledna 2014 v Povídky
13

Komentáře

• @Hildegarda Ale bodovat se měly všechny, krom vlastní, ne? :-)
  • @Michelle Pravidla sa trochu pozmenili. Rozklikni si hlavny clanok, ku ktoremu je tato diskusia. Nevada to uz spominala. Chybicka se vloudila, to sa stava.
  • Já vím. Já to právě pochopila tak, že se změnilo jen to, že můžeš vynechat tu svou vlastní a zůstalo, že ostatní musí být obodovány (asi jako kompenzace toho, že už nejsou i u hodnocení komentáře)...
  • @Michelle @Hildegarda: Předpokládám, že berná mince bude součet udělených bodů, takže z hlediska matematiky je ÚPLNĚ jedno, jestli udělím 5,4,3,3,1, nebo 4,3,2,2,0 (prostě první povídka dostane o 4 body víc než poslední)... v případě, že by někdo dával 0-5, tak si jen trochu uměle zvětšil range, ale ani to není žádný průšvih, myslím.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Hildegarda: Teď už můžeš jmenovitě... ostatně myslím, že ani sladkobolnou ani plnou gramatických chyb jsem nepsal já. :o)
  • Pochopila jsem, že mám dát hlas všem a protože jsem posledních pár kol nebodovala, tak jsem se teď rozjela a 5 bodů jsem dala hned třema povídkám. Neuměla jsem se rozhodnout. Ale celkově se mi tohle kolo moc líbilo.
  • @Nevada ad datumy: Nenutím nikoho to používat, pouze si obhajuji, že to není nutně chyba... a holt jako člověk pracující s databázema to tak "musím" (nemusím, ale občas se hodí, aby mi ostatní rozumněli) používat i kdyby mi to pravopisná čeština netolerovala.
  • @brbr: Já rovnou čtyřem... :o) Moc se mi povídky tohoto kola líbily... kola 4 a 5 jsem nesledoval, tak taky moc netuším, jestli to bylo tím "rozjetím se", nebo byly fakt tak dobré...
  • A k těm komentářům - jen mi přijde škoda, že trochu ubývají. Myslím, že autora někdy potěší víc ten komentář než body (když už nejsou komentáře u bodování a nejsou vyhlášena všechna místa), taky ho to třeba motivuje do dalšího psaní a pomůže mu vychytat chyby :-)

Jinak se mi tohle kolo taky moc líbilo (ale mně se líbí všechny :-D ) a musím se teda přiznat, že kromě tří povídek vůbec netuším autory, takže jsem zvědavá, kdo co psal a doufám, že se ti, co třebas nebudou vyhlášení, přiznají a ukojí mou zvědavost :-)
  • @Michelle A ja mam zase take tusenie, ze som prave medzi tymi troma poviedkami :-k
  • upraveno 16. prosince 2013
  • @Michelle: plný souhlas, s komentářema. Jako autora mě samozřejmě zajímají hlavně komentáře (proto jsem také každou povídku okomentoval i kdyby to bylo hloupým "tohle mi moc nesedlo")... i když nejsem si ani trochu jist, že jsem k nim budoucnu (byť jen okrajově) přihlížel (No, přímou řeč se formálně správně psát nenaučím, na to jsem moc zabedněnej a styl... no, ohledně stylu a tématu jsem přiliš neřízená střela :o), do toho si nikoho kecat nenechám :o)).
  • Jistě zase to zdržuju já. Ale slibuju, že když nezapomenu, večer odtajním autory - aspoň vidíte, že tohle tajemství znám jen já :-)
  • Tak je to tu. (Nezapomněl! :-)

1. místo Michelle - povídka č. 4 (51 bodů)
    2. místo Dreamer - povídka č. 11 (48 bodů)
    3. místo Baron - povídka č. 1 (45 bodů)
    4.-5. místo povídky č. 2 (heavy-head) a 9 (Michelle) (44 bodů)

Doufám, že to sedí a nesekl jsem se... Gratuluju vítězům a vlastně všem, kteří se zúčastnili - už to je podle mě vítězství, najít chuť a sílu něco vyplodit (já bych to nedal). A taky děkuju Nevadě a jejím pomocníkům, kteří se chopili té hlavní části organizace.
  • Gratulujem vitazovi a tesim sa na dalsie kolo :)
  • Děkuju za body, jsem potěšena :-) A překvapena - měla jsem jiné favority :-)
    Také děkuju ostatním autorům za skvělé povídky, které byla radost číst (hlavně vítám nové pisatele a doufám, že budou další příležitosti si od nich něco přečíst ;-) ), čtenářům za čtení a organizátorům za organizování :-)
  • Gratuluju vítězce, povídka byla fakt povedená!
  • Též se připojuji ke gratulaci. Všem, ale samozřejmě vítěz je jen jeden, takže třikrát sláva.

Překvapen zas tak moc nejsem, tři z těch povídek jsem měl za jasné favority a jestli jsem si třeba něco podobného myslel i o povídce 10, tak našlapanost kolem třetího místa může znamenat, že třeba skončila jen o jediný bod níž. :o)

Jinak za mě bych rád věděl, jak dopadly které povídky (jako tomu bylo v prvním kole)... a když už by byl problém, kdyby byly zveřejněny všechny (třeba některý autor může mít problém s tím, jak dopadnul), tak třeba jen jak bodově a umístěním dopadlo to, co jsem psal já...
  • Ta Michelle je ale literárně plodná! :-)
    Samozřejmě velká gratulace, přeju ti to, vítězství sis zasloužila. :applause: :-)
    Díky i všem ostatním, kdo něco napsali, ať už povídky nebo komentáře. To vždy potěší. Díky všem, kdo se postarali o to, že se můžeme těšit i na další kola. ;-)
  • Díky, děcka :-) Mám radost, v životě jsem nic nevyhrála :-)
    A už teď se těším na příští kolo! :-)
  • ... ano, tak tímto víme asi tak o bodovém umístění devíti povídek z jedenácti... :o)
    Teď ještě vytáhnout nějakou takovou informaci, jako kolik hlasovalo lidí (osobně bych tipl, že to může být kolem 15ti)... a za chvíli budeme vědět skoro všecko... :o)

... a já to říkal, já to říkal, že ta "blbost" (a nebo okamžité osvícení, chcete-li) na devět slov dopane líp než to sáhodlouhé dílo... no, nenaštve to? :o)
  • @Hildegarda Proč? Kdo je schopný přečíst povídku v češtině, je jistě schopný přečíst jí i ve slovenštině, osobně s tím rozhodně problém nemám.

@Michelle Gratuluji k vítězství :-)

Chtěl jsem povídky ještě okomentovat, když už jsem neudílel body, ale když jsou již odtajnění autoři tak to dělat nebudu, někdo by si mohl negativní hodnocení brát osobně.
  • @Everett_Young Preco? Lebo to tu priznali viaceri. Chapem, ze ked su nejake slovicka nezname, cloveka to trochu vyrusuje a odvadza od pribehu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.