@Michelle Pravidla sa trochu pozmenili. Rozklikni si hlavny clanok, ku ktoremu je tato diskusia. Nevada to uz spominala. Chybicka se vloudila, to sa stava.
Já vím. Já to právě pochopila tak, že se změnilo jen to, že můžeš vynechat tu svou vlastní a zůstalo, že ostatní musí být obodovány (asi jako kompenzace toho, že už nejsou i u hodnocení komentáře)...
@Michelle@Hildegarda: Předpokládám, že berná mince bude součet udělených bodů, takže z hlediska matematiky je ÚPLNĚ jedno, jestli udělím 5,4,3,3,1, nebo 4,3,2,2,0 (prostě první povídka dostane o 4 body víc než poslední)... v případě, že by někdo dával 0-5, tak si jen trochu uměle zvětšil range, ale ani to není žádný průšvih, myslím.
Pochopila jsem, že mám dát hlas všem a protože jsem posledních pár kol nebodovala, tak jsem se teď rozjela a 5 bodů jsem dala hned třema povídkám. Neuměla jsem se rozhodnout. Ale celkově se mi tohle kolo moc líbilo.
@Nevada ad datumy: Nenutím nikoho to používat, pouze si obhajuji, že to není nutně chyba... a holt jako člověk pracující s databázema to tak "musím" (nemusím, ale občas se hodí, aby mi ostatní rozumněli) používat i kdyby mi to pravopisná čeština netolerovala.
@brbr: Já rovnou čtyřem... :o) Moc se mi povídky tohoto kola líbily... kola 4 a 5 jsem nesledoval, tak taky moc netuším, jestli to bylo tím "rozjetím se", nebo byly fakt tak dobré...
A k těm komentářům - jen mi přijde škoda, že trochu ubývají. Myslím, že autora někdy potěší víc ten komentář než body (když už nejsou komentáře u bodování a nejsou vyhlášena všechna místa), taky ho to třeba motivuje do dalšího psaní a pomůže mu vychytat chyby :-)
Jinak se mi tohle kolo taky moc líbilo (ale mně se líbí všechny :-D ) a musím se teda přiznat, že kromě tří povídek vůbec netuším autory, takže jsem zvědavá, kdo co psal a doufám, že se ti, co třebas nebudou vyhlášení, přiznají a ukojí mou zvědavost :-)
@Michelle: plný souhlas, s komentářema. Jako autora mě samozřejmě zajímají hlavně komentáře (proto jsem také každou povídku okomentoval i kdyby to bylo hloupým "tohle mi moc nesedlo")... i když nejsem si ani trochu jist, že jsem k nim budoucnu (byť jen okrajově) přihlížel (No, přímou řeč se formálně správně psát nenaučím, na to jsem moc zabedněnej a styl... no, ohledně stylu a tématu jsem přiliš neřízená střela :o), do toho si nikoho kecat nenechám :o)).
1. místo Michelle - povídka č. 4 (51 bodů) 2. místo Dreamer - povídka č. 11 (48 bodů) 3. místo Baron - povídka č. 1 (45 bodů) 4.-5. místo povídky č. 2 (heavy-head) a 9 (Michelle) (44 bodů)
Doufám, že to sedí a nesekl jsem se... Gratuluju vítězům a vlastně všem, kteří se zúčastnili - už to je podle mě vítězství, najít chuť a sílu něco vyplodit (já bych to nedal). A taky děkuju Nevadě a jejím pomocníkům, kteří se chopili té hlavní části organizace.
Děkuju za body, jsem potěšena :-) A překvapena - měla jsem jiné favority :-) Také děkuju ostatním autorům za skvělé povídky, které byla radost číst (hlavně vítám nové pisatele a doufám, že budou další příležitosti si od nich něco přečíst ;-) ), čtenářům za čtení a organizátorům za organizování :-)
Též se připojuji ke gratulaci. Všem, ale samozřejmě vítěz je jen jeden, takže třikrát sláva.
Překvapen zas tak moc nejsem, tři z těch povídek jsem měl za jasné favority a jestli jsem si třeba něco podobného myslel i o povídce 10, tak našlapanost kolem třetího místa může znamenat, že třeba skončila jen o jediný bod níž. :o)
Jinak za mě bych rád věděl, jak dopadly které povídky (jako tomu bylo v prvním kole)... a když už by byl problém, kdyby byly zveřejněny všechny (třeba některý autor může mít problém s tím, jak dopadnul), tak třeba jen jak bodově a umístěním dopadlo to, co jsem psal já...
Ta Michelle je ale literárně plodná! :-) Samozřejmě velká gratulace, přeju ti to, vítězství sis zasloužila. :applause::-) Díky i všem ostatním, kdo něco napsali, ať už povídky nebo komentáře. To vždy potěší. Díky všem, kdo se postarali o to, že se můžeme těšit i na další kola. ;-)
... ano, tak tímto víme asi tak o bodovém umístění devíti povídek z jedenácti... :o) Teď ještě vytáhnout nějakou takovou informaci, jako kolik hlasovalo lidí (osobně bych tipl, že to může být kolem 15ti)... a za chvíli budeme vědět skoro všecko... :o)
... a já to říkal, já to říkal, že ta "blbost" (a nebo okamžité osvícení, chcete-li) na devět slov dopane líp než to sáhodlouhé dílo... no, nenaštve to? :o)
Chtěl jsem povídky ještě okomentovat, když už jsem neudílel body, ale když jsou již odtajnění autoři tak to dělat nebudu, někdo by si mohl negativní hodnocení brát osobně.
Komentáře
Jinak se mi tohle kolo taky moc líbilo (ale mně se líbí všechny :-D ) a musím se teda přiznat, že kromě tří povídek vůbec netuším autory, takže jsem zvědavá, kdo co psal a doufám, že se ti, co třebas nebudou vyhlášení, přiznají a ukojí mou zvědavost :-)
1. místo Michelle - povídka č. 4 (51 bodů)
2. místo Dreamer - povídka č. 11 (48 bodů)
3. místo Baron - povídka č. 1 (45 bodů)
4.-5. místo povídky č. 2 (heavy-head) a 9 (Michelle) (44 bodů)
Doufám, že to sedí a nesekl jsem se... Gratuluju vítězům a vlastně všem, kteří se zúčastnili - už to je podle mě vítězství, najít chuť a sílu něco vyplodit (já bych to nedal). A taky děkuju Nevadě a jejím pomocníkům, kteří se chopili té hlavní části organizace.
Také děkuju ostatním autorům za skvělé povídky, které byla radost číst (hlavně vítám nové pisatele a doufám, že budou další příležitosti si od nich něco přečíst ;-) ), čtenářům za čtení a organizátorům za organizování :-)
Překvapen zas tak moc nejsem, tři z těch povídek jsem měl za jasné favority a jestli jsem si třeba něco podobného myslel i o povídce 10, tak našlapanost kolem třetího místa může znamenat, že třeba skončila jen o jediný bod níž. :o)
Jinak za mě bych rád věděl, jak dopadly které povídky (jako tomu bylo v prvním kole)... a když už by byl problém, kdyby byly zveřejněny všechny (třeba některý autor může mít problém s tím, jak dopadnul), tak třeba jen jak bodově a umístěním dopadlo to, co jsem psal já...
Samozřejmě velká gratulace, přeju ti to, vítězství sis zasloužila. :applause: :-)
Díky i všem ostatním, kdo něco napsali, ať už povídky nebo komentáře. To vždy potěší. Díky všem, kdo se postarali o to, že se můžeme těšit i na další kola. ;-)
A už teď se těším na příští kolo! :-)
Teď ještě vytáhnout nějakou takovou informaci, jako kolik hlasovalo lidí (osobně bych tipl, že to může být kolem 15ti)... a za chvíli budeme vědět skoro všecko... :o)
... a já to říkal, já to říkal, že ta "blbost" (a nebo okamžité osvícení, chcete-li) na devět slov dopane líp než to sáhodlouhé dílo... no, nenaštve to? :o)
@Michelle Gratuluji k vítězství :-)
Chtěl jsem povídky ještě okomentovat, když už jsem neudílel body, ale když jsou již odtajnění autoři tak to dělat nebudu, někdo by si mohl negativní hodnocení brát osobně.