@Hildegarda: Jo, já si jen nemohl odpustit rýpnutí, když to proběhlo nedávno zprávama... :o) A ano, uznávám, že když si něco vezmu osobně, tak mám sklony trochu "overreact" (ne, ten poslední příspěvek je ještě slabý kafe... :o)). Pro info, předpokládám, že jde o povídku 6. a jestli se úplně nepletu, tak té jsem dal 4 body.
Já to tentokrát obodovat bohužel nestihla - lítám po všech čertech, takže jsem ještě nezačala ani číst :(. Doufám, že to brzy napravím a příště se polepším :)
@Jay V poho, u mna sa tiez ozvala iba jesitna zenska ;) Ale teraz mam super naladu, nepecena torta upecena, stromcek ozdobeny a na zurku do tretej v noci pripravena :). No ale asi odpadnem uz o desiatej :)
Dobrá, promyslím to :-) Něco už se mi v hlavě možná rýsuje, ale ráda si i nechám poradit. Takže by mě zajímalo, jestli máte nějaké návrhy na to, o čem byste rádi psali, nebo co byste si rádi přečetli :-)
@Michelle: Ještě na to můžeš jít opačně a místo určitého tématu a neurčité formy se rozhodnout určit formu... (to jako kdyby bylo chtěno podpořit nějaký ne-moc-častý druh příspěvků) - Obrázek, báseň, cokoli v angličtině (samozřejmě fixováno na svět Písně),... Jo, je možno namítnout, že podle topicu se má jednat o povídky, ale vítěz určitě může překročit i takovou linii, ne? :o)
@Michelle ..dá sa povedať, že som tu nový, takže sa určite do toho nehrniem ..to maš pravdu :-D ...naviac nie som si celkom istý, čí by som nevyprodukoval - okresní blbinu nevaního formátu =D
Komentáře
A ano, uznávám, že když si něco vezmu osobně, tak mám sklony trochu "overreact" (ne, ten poslední příspěvek je ještě slabý kafe... :o)). Pro info, předpokládám, že jde o povídku 6. a jestli se úplně nepletu, tak té jsem dal 4 body.
Ale teraz mam super naladu, nepecena torta upecena, stromcek ozdobeny a na zurku do tretej v noci pripravena :). No ale asi odpadnem uz o desiatej :)
@Everett_Young Děkuju :-)
Jinak, mně by taky docela zajímalo, kolik lidí přibližně hlasovalo... Přijde mi, že se to od minula trochu zvedlo :-)
b) Kolik chceš!
:-)
Jo, je možno namítnout, že podle topicu se má jednat o povídky, ale vítěz určitě může překročit i takovou linii, ne? :o)
@Depresor Pokud máš nějaký nápad, tak se vůbec neboj ho napsat :-) Ať už na téma nebo později třeba na povídku ;-) Vždyť o nic nejde...
A báseň můžeš napsat na jakékoliv z témat, která budou, takže se určitě zapoj ;-)