na vrch pc-kasne sa nekomu podarilo nakvapkať okenu a zostali tam také vybledlé, zoxidované flaky, a jakoby lesklé miesta :o :/( (je to asi od okeny, tú pc-skrinku som mal pri okne, trochu pod ním) co a jako s tým ted spraviť, :( dá sa to ešte nejako prebrúsiť, prelakovať, prebarviť ? (ale tak profi, tak jako v kovovýrobe, aby to aj nejako vypadalo, nech to potom neni ešte horšie :o :twisted::roll::spike:
+ ešte 1 malá faktická : jako a kde odstrániť "riadkovanie" ( de-interlacing ) pri prehrávaní videí.. ? robí mi to pod tuším všetkými playermi, volakde sa to musí dať nastaviť v kodekoch, / filtroch ale ktorý a co ? :evil::'-(:roll::-#:spike::roll:
Takže když už jsem se rozhodnul upgradovat svůj elektropark a pořídit si nové pc, notebook, telku a konzoli tak to všechno podraží díky oslabené koruně, super :-)
@M1on ne já nakonec zrušil objednávku PS4 a pořídím si PS3, PS4 až bude nějaká další verze, znáš to, zeštíhlená, míň hlučná atd, jak to dělaj vždycky s každou konzolí. Ty startovní tituly mě moc nerajcujou.
Komentáře
Tolik k tomu, až budou muslimové ve Francii a Británii přiště křičet o svých právech :roll: Proč do Egypta vůbec ještě někdo jezdí, to nepochopím.
Prečo ich proste nezotročíme a nepovieme, že to bola vôľa Alahova? Ešte ich poteší, akí sme pobožní...
Teraz vážne: Skôr to bol len príklad tej logiky. Všetko čo je v ich prospech je vôľa Alahova, inak je to kacírstvo.
..tak, aby vyhovovala im (resp. najvyššej Rade immámov (v Teheráne, irán
Muhaha, škoda, že o něčem podobném (pokuty za řízení odvozující se od příjmu), se v Česku jenom mluvilo =D
(je to asi od okeny, tú pc-skrinku som mal pri okne, trochu pod ním)
co a jako s tým ted spraviť,
:(
dá sa to ešte nejako prebrúsiť, prelakovať, prebarviť ? (ale tak profi, tak jako v kovovýrobe, aby to aj nejako vypadalo, nech to potom neni ešte horšie :o :twisted: :roll: :spike:
mám Aurora3D-570 , túto : http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/case-a-zdroje/gigabyte-3d-aurora-570-dokonala-pc-skrin.html
robí mi to pod tuším všetkými playermi, volakde sa to musí dať nastaviť v kodekoch, / filtroch ale ktorý a co ? :evil: :'-( :roll: :-# :spike: :roll: