Jaký je váš názor na komunismus?

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
Co říkáte na komunismus?
Nebojíte se, že se vrátí?
Tohle: http://www.nechcemekomunisty.cz už vážně nechci.
Vy snad ano?
12467

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Montezuma3 Sakra, ty mě ještě přiměješ vstoupit do severokorejské armády =D
  • @Alef_peAlef
    Ježíš, viz. příspěvek hořeji

Pvt. Manning provedl co provedl. Ale za co byl odsouzen, na to to právní podklad nemělo.

Svobodan Milosević také. Byl souzen na základě zákonů vzniklých po činech (retrospektivnost trestního práva nepatří do demokracie), za činy, pro které již předtím Haag druhou stranu osvobodil (Franjo Tuđman náš vzor), bez podkladu "hard" důkazů (aka dokumenty, nahrávky, whatever). Neříkám, že nepodporoval VRS a paramilice (což dělá dnes západní demokracie běžně), ale hard právní evidence o tom, že by nařizoval či prováděl genocidu a válečné zločiny není. Ani MUP, ani JNA se do občanské války nezapojilo.
  • TomTom
    upraveno 16. října 2013
  • @Tom ;D) :-P :twisted: =D
  • @svoa00 jj, captain má vobec viacero takíchto dobrich gest,výrazov, má ich dobre zahraté ;D) :-)
    @Tom Čímto, že zláci a zlačky mají vždycky lepší uniformy/kostýmy :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Tom Já SW viděla a Stormtroopeři neměli podpatky, prostě NEMĚLI! 8-O
  • @Tom Každopádně mi přijde jakékoli vytahování Ježíše zcestné :)
  • @Gorgloj Okay, tak jiný příklad. U nás, majitel vozu. Platíš i pokuty za spáchané přestupky a škodu způsobenou tvým zcizeným vozem.
  • @Hildegarda Drony mají ve středozemním moři :D A tedy se styďte, jestli to flákáte za ty prachy co Vám na to dávaj :D
  • @Tom "..A Italové s Portugalci na imigranty posílaj drony..." - a tiež na hranici mexiko-usa, pobrežné vody usa, kanda.usa, a pod., čína, rusko, japonsko, india, austrália, filipíny, atd atd apod. tiež..
  • @Alef_peAlef Tady je diskuze o tom, jak Slováci za krvavý prachy od EU narozdíl od jižních sousedů na to chránit schengen a výdobitky Unie před hordami za schengenem nechrání :D
  • Na hranici vo Vyšnom Nemeckom na východe Slovenska (s Užhorodom) ..denne posielame 5 000 ozbrojených vojakov. System raketovej obrany z nedalekých Sobranec a Michalovice nepretržite monitoruje situaciu 24h. denne. Obrana je zabezpečená aj na rieke Uh s počtom 200 kusov plne vybavených obojživelných vozidiel.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Neboj, ono se to v dalších 3 dílech klidně může změnit :(
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • @Thorar Pěkné, ale moc neúčelné.Dostat blastrem do břicha :-k
  • @M1on A ty bys na ní střílel? 8-O
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on Já bych zahodil blaster a požádal o přihlášku k Temné straně :-D
  • Asi bych byl mrtvej jakmile bych ji viděl tak ....... :-s 8-O
  • ...od latexu sme prešli k bakelitu ?? .. na pravom stehne ma niečo čo pripomína hrubu vodarensku plastovu ruru .. :'-(
  • @Depresor něco mi uniklo?
  • @Depresor Tomu se říká Cosplay a je to docela normální napříč fantasy a scifi odvětvím.
  • @Gorgloj ..asi už nie som tak mladý ako som si myslel ... ale to oblečenie čo ma na sebe mi prijde strašne jednoduche , jednotvarne a vo svete fantasy a scifi by mali byt prave tieto veci nezvyčajné ...
  • @Alef_peAlef vidíš nejaký extra rozdiel medzi tým čo obaluje jej prave stehno a tým čo je na obrazku od Aruthy ?? ..snad len ta farba je ina... :-P
  • upraveno 17. října 2013
    @Arutha :-D ovšem, viem

@Depresor aahso, iste ;:)

jednoduchosť toho stormtroop-uniformy - eeh, takto je to docela dobré, menej je nekdy víc, (aj v žánriu fantasy,/Sf.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.