18 Nord Two handed, light armor, jedou mi všechny ty vylepšení ale nechce mi to dát příběh ani dawnguard ani dragonborn, ale už jsem na to přišel, nebylo to aktivovaný v data files.
@Blackfish no nvm od 18 či ti už automaticky spustí Q, skús zájsť do WIndhelmu tuším tam ťa prepadnú kultisti prehľadaj ich nájdeš odkaz a to autoamticky spustí Q, ak na to nemaš dosť lv tak od toho naj juho-východnješieho mesta (tam kde sú zlodeji) skús isť juho-východne a natrafíš na taký priesmyk ktorým prejdeš tam sa stretneš s nejakou lamou ktorá ti povie o Dawnguard a spolu pôjdete k hradu. Inak to DLC ma veľmi nebavilo, Vamp je proste OP a hlavne to že sa nedá ukončiť bez toho aby som ukončil main story ma odradilo, nechcelo sa mi už po 4x prejsť celý skyrim len kvôli tomu aby som odhalil koniec DLC.
Jak už jsem řekl, nebylo to zakliklé v tom data files menu, teď jsem přišel do Whiterrunu, napadli mě kultisti, napadli mě stráže, borec mi řekl o upírech a už tam má i nový crafty v kovárně :) Ale nenaskočil mi werewolf tree v talentech, právě jsem posbíral všechny totemy. Ale asi se vlkodlaka zbavím, vampire mě láká mnohem víc, krásný očička :) A štvou mě stráže tím, že smrdím jako mokrý pes :D Mimochodem, správce mi dal do domu možnost vybudovat si dětský pokoj. What the hell? :D
GTA V prejdené, hral som to s bratrancom keďže sám nemám xbox, takže koniec vyberal on (na konci je výber z 3 koncov) vybral ten pri ktorom som sa skoro rozplakal. Hra je inak perfektná, príbeh, hrateľnosť,postavy, nenudil som sa pritom ani chvíľu určite odporúčam stojí to za to.
Momentálne hrám Kingdom Hearts 1, a uff už som aj zabudol že hry niekedy bývali ťažké, veľa veci skrytých treba aj farmiť exp, strašne sa mi páči koncept Disney + Final Fantasy. Som už skoro pri konci a už teraz mi viem že my Goofy a Donald budú chýbať. Včera som začal Batman Arkham Origins, nooo neviem, príde mi to ako AC, som fanúšik série ale ked po tretí krát vidím Batmana že robí presne tie isté pohyby a rieši puzzle tým istým spôsobom začína to byť nuda :).
Pustil jste se už někdo do čtvrtého Assassin's Creed? Podle gameplaye na youtube to vypadá dobře a Edward Kenway je správný řezník =D Assassin's Creed je jedna z mála her, co jsem opravdu dohrála, takže přemýšlím, jestli investuju čas a peníze :-k
Komentáře
Od včera běží open house jdu to zkusit :-P
Momentálne hrám Kingdom Hearts 1, a uff už som aj zabudol že hry niekedy bývali ťažké, veľa veci skrytých treba aj farmiť exp, strašne sa mi páči koncept Disney + Final Fantasy. Som už skoro pri konci a už teraz mi viem že my Goofy a Donald budú chýbať.
Včera som začal Batman Arkham Origins, nooo neviem, príde mi to ako AC, som fanúšik série ale ked po tretí krát vidím Batmana že robí presne tie isté pohyby a rieši puzzle tým istým spôsobom začína to byť nuda :).