@svoa00 hral som trošilinka u bratranca. Plánoval som to hrať kvôli príbehu, ale hl. postava nie je Desmond ani nikto z jeho príbuzných respektíve nikto z novodobých Assassínov. Hl. postava si ty, doslova ked si mimo v realnom svete je tam first person POV. V AC3 končil svet, ale v tomto diely je svet ok (aspoň zatiaľ to tak vyzeralo fakt som hral málo), čiže po príbehovej stránke u mňa 0. Čo sa týka gameplay tak je to presne to isté čo iné AC, urobil som len 3-4 misie ale ani v jednej som nerobil nič nové/inovatívne čo v predchádzajúcich AC nebolo. Tak uvidím čo mi an to povie bratranec ale zatiaľ do toho nepôjdem.
já AC3 nehrál ale ty ostatní jsou skvělé jen mě štve že to nikdy není výzva ty souboje.V jedničce byli alespoň templáři a v ACR janičáři ze kterých šel fakt strach
@JoeGyry JJ, já vím, o co příběhově v AC jde, jak se hraje a Haytham Kenway a Ezio jsou moje možná nejoblíbenější postavy z her. Obávám se, že jsem toho na youtube viděla víc než ty. Svět přece může být pořád OK díky Desmondovi. Příběhově to určitě nula není. Hlavní postava Edward Kenway (Haythamův taťka) je ex-voják, co se čistě pro prachy dá k pirátům a aspoň ze začátku pilně pracuje na tom, aby jeho loď co nejvíc připomínala Černou perlu =D V přítomnosti jde celkem vtipně o vydání počítačové hry o Edwardovi... nebo možná taky ne.
pro mě AC skončil 2. Revelations, Brotherhood, to už byl takovej doplňující balast z kterých mě zaujalo max města.AC III nemastnej neslanej děj s ustavičnou otázkou na rtech? Kdy konečně zmizí kolonizátoři a objeví se assassini bohužel jsem se nedočkal.AC III by se neměl jmenovat AC a podle konceptu IV by se ani AC neměla jmenovat IV.
@svoa00 ako príbeh Edwarda je fajn, piráti sú celkom zaujímavá téma + to že je to vlastne dedo postavy z AC3 je tiež super, len ten príbeh z prítomnosti ma sklamal, chcel som vedieť ako to je stou bohyňou čo sa stalo s planétou atd. a namiesto toho som dostal first person POV pracovníka vo francúzskej firme :D
a co T.E.S. VI, o vydaní 6 dílu sa nevie ništ ? :p síce je tam jakosi "ticho po pešine", ale Skyrim je už vonku nejaký ten pátek (vydaný tušim v 2009-al.11), a tak by už mohla dojsť na rad dalšia prefektura cisárstva :-P:king: ;:)
@M1on njj, to mi neco pripomína.. :-) (a pak, ked si už takmer v 3/4, práve ked sa už dostávaš do vyšších levelov a tierov, (už-uš si takmer na Tigrovi-P ;P :/( , - ti aj tak zmazú konto :twisted::roll::'-(:spike::-#
@Tom MB je vícežándrový a je z části i RPG.A oni prodávaj i King and merchants(u nás prodávané pod názve ryíři a kupci s českým dabingem)utřel jsem nostalgickou slzu.Suprová strategie ala setllers
Komentáře
@Thorar minimálně na PS už vyšlo.
recenze
http://games.tiscali.cz/recenze/assassin-s-creed-iv-black-flag-recenze-64421
ale mozme dat neco, po lan-ke, ale napr. tie HoMM3 sú na dlhšie :-)
Mimo to to CK je jednička, takže by se to nedalo využít ani na AGOT mod :/
http://bonusweb.idnes.cz/heroes-of-might-magic-obrazem-djg-/Magazin.aspx?c=A131030_145604_bw-magazin_oz
Hearthstone bude také na iphone a android!