Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
18182848687172

Komentáře

• @Thorar "..krokovací rpg.." :o 8-O cože, tak oni to myslia vážne, to takto ozaj chcú aj vypustiť ? a ešte aj zatáčky o 90´ ? ?! :-o co sa uš načisto zošaleli ? :roll: :-D :-k
    však krokovanie a 90´ som naposledy videl v Dunegoen Master I - 1989-91 !
    ked som to videl v previev na yutb, som si vtedy (bláhovo) myselel, že to je len tým, že ešte nemajú plne vyvinutý a implementovaný, hotový grafický engine, - pohybovú časť =D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Alef_peAlef No tak nedávno vyšlo Legend of Grimrock a to ukázalo že o krokovací rpg zájem je, ale to je čistokrevný dungeon.
  • A co Brány skeldalu? Autor pracuje na portu na Android a iOS
    Jo když byl na startovači tak jsem na to koukal, ale chtít 180 tisíc? Za to by tu hru předělal znova na pc. Kdyby neměl pár sponzorů tak vybral snad jen 40 tisíc.
    @M1on Mrzí mě, že když byl nedávno ve Fight Clubu tak vlastně nemluvil skoro vůbec o hře, přitom pořád slibovali jak ho tam pozvou a vyzpovídaj. Naštěstí má tak zajímavý názory (i teda neherní), že to zas až tak nevadilo nakonec.
  • upraveno 27. září 2013
    @Thorar tak oni to řikají schválně protože on nesmí nic prozradit.Alespon je vidět kousek videa z Crytek proma
    No, kdyby řekl něco podobného co v blogu, stačilo by.
  • @M1on ..ale podla screenov to vyzerá báječne, takmer reálisticky, bude rpg ?
    @Alef_peAlef kliknul jsi na about us? Ta prezentace webu je dělaná pro lidi co vědí proč tam jdou, jiné lidi asi nezajímá hra, o které se zatim nic moc neví a je ve vývoji.
  • upraveno 27. září 2013
    @Alef_peAlef Bude z období husitů na tom webu maj všechno co si chtěl vědět
    tady je video cryengine preview poslední ukázka

a ještě tady něco zajímavého
  • V Re-playi se nad tím rozplývali a nevypadá to špatně. Takovej mix.
  • @M1on těším se moc ale doufám že to nepokazí ale mám takový pocit že to špatně dopadne
  • @M1on tak zatim tam toho moc videt neni, ta grafika mi nepřipadá o moc lepší než má omodovanej Warband, základ z předchozich her je hodně slušnej ale chce to vychytat ty serepetičky kolem diplomacie, spravy vlastního města, rodine vazby atd ... pokud se jim to v Banerlordu podaří je to skoro zaručenej uspěch
    Tak je to tady.
    Fallout 1.5: Ressurection je hotový.

http://resurrection.cz/
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nikdy jsem si nemyslel, že se budu na nějaké DLC tak moc těšit :D
    (bacha na spoilery)
  • @Montezuma3 já nevim já 1 nedohrál:P
    @M1on Já jedničku nehrál vůbec :D
  • Jak je to s těmy herosy který jsou nejlepší a za jekej "narod" hrajete
    @M1on Který Heroesy?
    Hrát pokud možno za všechny :-)
    Ale nejraději mam Dungeon. Potom Rampart, Fortress a bavilo mě hrát i za Stronghold a Castle
    https://www.humblebundle.com/weekly

(mj. i Game of Thrones) pěkný bundle za 6USD
  • Ak ste niekto hrávali Walking Dead od Telltale Games, tak im práve vyšla nová hra The Wolf Among Us. Je to perfektné urobené. Námet je podľa DC komixu Fables, kde sa rozprávkové bytosti dostali do nášho sveta. Áno je to podobné ako seriál Once Upon a Time s tým rozdielom že komix vychádza už 10 rokov, je omnoho temnejší (vraždy, prostitúcia, krv nadávky) a všetky postavy si pamätajú odkiaľ pochádzajú. V hre hráte za Big Bad Wolfa ktorý je šerif pre tieto bytosti. Zaoberá sa potýčkami medzi postavami a dohliada na to aby mal každý Glamour (kúzlo ktoré zmení vašu podobu na ľudskú ak ju nemáte v rozprávke napr. aj on musi používať Glamour inak by bol vlk).
    Telltale Games ma pre niektorých čudný spôsob animácie no mne sa páči, hra je vlastne taká adventúra s prvkami quick time eventov pri akčných scénkach. Ak ste nehrali ani Walking Dead tak odporúčam aj ten, so seriálom a komixom to má spoločný len svet (ale myslím že v hre sa v ep. 1 objaví Glen a dostanete sa na farmu kde býval Hershel). Mnohých ale takéto hry nebavia no ja som fanúšik týchto typov hier, aj na PS je moja najobľúbenejšia hra Heavy Rain, ak máte niekto PS a máte možnosť si to zahrať tak odporúčam, keď kamoši mi na to povedali že by nedali 50e za hru ktorá je vlastne film :D no ja by som zas nedal 50e za ďalsiu FPS hru ktorá sa od predchodcu líši len v čísle ktoré je na konci titulu.
  • @JoeGyry já to hrál zasek jsem se na farmě a nevěděl jsem co dál tak jsem na to odinstaloval
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.