Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
17879818384172

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Spíš že Jonhík neuměl říci ne :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Já u nich v jedný posteli nebyl :)
  • @flanker.27 To by tě stejně nebavilo :-)
    @flanker.27 Já mluvila o kuchyni... 8-O
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Černá_Alison Tak tak :D

@Krisa V kuchyni se občas (ne)dějou věci... :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 10. srpna 2013
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Lepšiu verziu Radioactive spravil Pentatonix. :P
  • @Montezuma3 Já na tom dnes ohrála celé album Addicted od Devina :-) A koukám, že máš o tři ačívmenty víc :-p
    Akorát jsem dost přesně nepochopila systém hraní, kromě toho, že mám nalapat co nejvíce barevných a žádné šedé :-)
    Prosím, prosím, poraď :-)
    @Černá_Alison
    Nachytat všechny barevné a žádné šedé. To je ten nejjednodušší mód Mono. Tam se nic moc jiného dělat nedá.
    Mnohem lepší jsou ty ostatní. Já hraji nejraději Vegas. Tam nejsou žádné šedé, ale jen barevné. Ale barvu mají konstantní. Takže se sbírají různé barvy a každá dává jiné body. Červené nejvíce. Fialové nejméně. Na odečtení jsou třeba minimálně 3 vedle sebe. Ale čím víc jich nabereš, tím více je za ně bodů. Takže největší nálož je za 21 červených. To ale nejde jen tak nasbírat, protože jakmile jsou tři vedle sebe, odečtou se. K nasbírání pak tedy slouží dobrá kombinace různých barev a různé bonusy, které můžeš cestou nabrat. Násobení bodů, přebarvení, přisypání kamenů. Přerovnání kamenů jedné barvy k sobě, atd
    Pak jsou tam speciální bílé kameny. Ty jsou za 2000 bodů. A odečtou se jen když jsou ve spodku řady.
    Mno a pak jsou na konci jízdy ještě různé násobiče skóre. Za největší kombo, za dojetí do cíle s prázdnými zásobníky, za vychytání 95% všech žlutých nebo červených kamenů, atd
  • @Montezuma3 No tedy:-)) já zatím jen zkusila to mono, nasbírala jsem sice 5 ačívmentů, ale prácvě tam nevidím bílé :-))
    Akorát jsme zatím zjistila, že skutečně záleží na druhu hudby. Zatímco Devin měl cesty poměrně rovné, ale barevné a šedé notně promíchány, tak třeb Audrey Horne měli notně zvlněnou cestu, ale dlouhé úseky jen barevných a žádné šedé...zvláštní - docela by mne zajímalo, od čeho se to odvíjí... nyní hodlám zkusit Pain a pak In extremo, jaks e to projeví :)

Jde u těch ostatních taky navolit vlastní výběr skladeb?
    Vím jen, že rychlost jízdy (z kopce, do kopce) se odvíjí od tempa písně. Rozmístění kamenů na dráze jsem nikdy moc neštudoval. Ale asi čím bohatější melodie a tóny, tím bohatější nadílka na cestách :-)
    Jo a když už jsme se zase dostaly k tomu Steamu, tak kdo chce, může si mne tam přidat mezi přátele :-) Najdete mne ta pod stejným nickem jako zde. Montezuma3
  • @Montezuma3 Funguje to i na Hurvínka :-D
  • Novej trailer novej trailer :dance: :dance: :dance:
    http://thewitcher.com/
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on Trošku škoda že video uniklo před odpočtem, už to nebylo takové překvapení :-)

Každopádně už se těšim, i na jejich další projekt Cyberpunk 2077.
    @M1on Kde je slintající smajlík, když ho člověk potřebuje...
  • Přesně tak, Geralt!
  • Takéto videá ma neberú, neukazujú nič ohľadom gameplay a ani nijak nevykresľujú príbeh hry.
  • @JoeGyry Gameplay byl uz na e3 a příběh je snad jasnej né?
  • @M1on Proste mi takéto videá prídu bez zmyslu a účelu, hra túto grafiku mať nebude je to take cool temné a zbytočné. Aby sme nezabudli že sa chystá W3, Niečo ako toto:

ale tu aspoň ukázali že v hre bude viac Assassinov a predstavili záporáka. Bohužiaľ všetky hry majú v poslednom čase takéto trailery..
  • @JoeGyry napsal jsem ti že gameplay už byl a příběh navazuje na předešlý díly a uzavírá trilogii
  • @M1on Veď ok že je gameplay trailer (ten som videl taktiež), mne skôr uniká pointa tohto najnovšieho traileru, ktorý dokopy neukazuje nič.
  • @JoeGyry Pořád lepší než nic
  • upraveno 15. srpna 2013
    nevím jestli to už víte ale Charles Dance (Tywin) bude dabovat císaře Nilfgaardu v Zaklínači 3
    http://en.thewitcher.com/news/view/366
  • @JoeGyry to je snadné. Hráčům to připomene že hra vyjde. Ukáže to okamžik, který můžeš zažít a ukáže ti jej tak jak jej chtějí tvůrci ukázat nehledě na herní mechaniku. A hlavně, narozdíl od filmových trailerů, neukáže ti to 2 minutový sestřih toho nejlepšího z filmu, takže i tak si můžeš hru koupit a vědět, že si to nejlepší dosud neviděl ;)
  • upraveno 16. srpna 2013
    @Tom za 1 rok CD project mají zajímavý PR oddělení
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.