Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
1495052545564

Komentáře

• @flanker.27 Jistě, jistě, zaměstnej Krisí a ona vám tam zřídí oddělení 18+ =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Kancelářská Krisenka v Krisí škodné komisi...flankerův sen :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak jako ony nejsou všechny špatný a individuálně se s většinou z nich celkem domluvit dá. Ale mám pocit, že s každou členkou navíc to jde s logikou exponenciálně dolů... :)

Krisence jsem už dával kontakt na personální, jestli-li toho však využila není mi známo.
  • Krisí, doufám, že neděláš stydlivku! :-)

Inteligence davu se odmocňuje počtem zúčastněných :-)
    To je zas moc málo na dav, ale jak jsou pohromadě tři, téměř není šance... :)
    Jak je známo "Dva jsou pár, tři jsou dav" ;)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Pokud vím, tak platí následující:
    (1-4) Hrstka
    (5-9) Několik
    10-19) Skupinka
    (20-49) Zástup
    (50-99) Horda
    (100-249) Dav
    (250-499) Houf
    (500-999) Mračna
    (1000+) Legie

:D
  • @Montezuma3 HoMaM III :D
  • My jsme legie, neboť nás je mnoho :D (miluju své alterega :D)
  • Můžete mi vysvětlit nějak rozumně, proč vuřty nebalijou do sádlopapíru, ale nejlépe do igelitu?! Já to pak musím všechno doma přebalovat, aby to nezasmrádlo do druhého dne! V sádlopapíru to vydrží i týden. Jediné, co mne napadá, že to je schválně, aby se vuřty rychle zkazily a museli jsme kupovat nové. Protože neuvěřím, že je obalová technika vyjde laciněji při volbě igelitu místo sádlopapíru.
  • @Černá_Alison protože se vakuujou?
  • Kde, jak a v jaké souvislosti se vakuují, když ho nakrájí a hodí do igelitu?
    @Dreamer Nám ještě hlásí kdo umřel, kdo má významné narozeniny a co zrovna sbírají hasiči. Je to peklo!
  • @Dreamer @Krisa A buďte te rády, že nemáte potomky, které po obědě složitě uspíte, aby po 10 minutách začal rozhlas vyhrávat třeba znělku několikrát po sobě a nakonec z toho vypadne "Zkouška rozhlasu". Musela jsem jim napsat, že nechápu, proč hlásí v jednu, kdy je většina obyvatel v práci nebo ve škole. Naštěstí to pomohlo a teď většinou hulákají až po čtvrté.
  • upraveno 9. srpna 2013
  • Plně vás chápu dámy. U nás od doby těžkého incidentu, kdy to skoro měsíc vkuse ve dvě v noci vyřvávalo "prodej kuřic" a nikdo netušil, jak to vypnout, ale nemohlo se to odstavit, protože co kdyby nás bombardovali američani!!! už nikdo nemá odvahu použít k čemukoliv jinému než zkoušce sirén, která je ovšem dostačující na urvání palice :-p
    @Dreamer U nás jako znělky pouští písně z Ať žijí duchové (takže třeba Pramen zdraví z posázaví slyším tak 1000x do roka) :D

Vy nemáte bouřky? Tady se zas jedna prohnala. Je mi zima jako prase, až jsem musel avtáhnout ponožky a mikinu :spike:
  • My tu máme od rána zataženo a je tu fantasticky - oproti uplynulým dnům. Jinak je to značný hyc:(
    @Černá_Alison V pokoji mi klesla teplota na 25 stupňů, dole je asi 22 - to už je na pokraji mého umrznutí =D
  • 24 stupňů je horní hranice mojí tolerance :-p
    Něco z místních událostí, částečně na místní úřední desce, částečně vyhlášeno místním rozhlasem...

Dne 17. t.m. bude proveden soupis prasat, dostavte se všichni včas.
    V kulturním domě se staví kamna, žádáme občany o brigádu, trouby jsou na MNV.
    Upozorňujeme na setí jařin. Kdo je osel, ať se přihlásí.
    Předseda telefonuje zootechnikovi: "Chcípl nám vůl, máme koupit nového nebo počkat na tebe?"
    V otázce prodeje se ženou souhlasím, můžete si pro tu svini přijet kdykoliv.
    Výzva k občanům: "Vybírá se poplatek za plemenného býka a za kominíka."
    Žádám o přidělení krávy, která je březí po předsedovi, který se odstěhoval.
    Kdo nemá ještě orazítkovaná vejce, nechť tak učiní nebo mu propadnou.
    Moje žena utrpěla zranění následkem švihnutí ocasu do oka.
    Vážení zemědělci, dostavte se všichni ke škole, kde se bude vykupovat semeno, pytlíky si označte, aby nedošlo k záměně.
    Žádám vás o povolení přestavby stodoly na bytovku a to tak, že předek nechám stát a hýbat budu jenom zadkem.
    Žádám o poukaz na thérový papír, důvod: prší mi na kozy.
    Občan, který ukradl v drůbežárně vejce, bude za ně popotahován až před MNV.
    Upozorňujeme družstevníky, že již třetí den je na návsi fůra hnoje. Nebude-li odstraněna, vloží se do toho národní výbor.
    Exekuce nemohla bytí provedena, poplatnice má jen dvě kozy a na ty si nedá sáhnout.
    Prosím, abych byla ve své věci uspokojena, jinak se obrátím na veřejnost.
    Závěrem schůze bych chtěl vyzvednout s. Malou za mléko a s.Vorla za vejce.
    Soudruzi, co je s mojí žádostí, je 18. a já jsem to ještě nedostala.
    Ten úředník co zamítl moji žádost, by měl jít spát ke mně, aby poznal, jak mám vlhkou díru.
    Nedostanu-li povolení na tu mříž, jsem nucen přeříznout starou.
    Kdo má ještě zájem o nové brambory, dostaví se na pole, kde mu bude nakopáno přímo do pytle.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. srpna 2013
    @Krisa @Dreamer @brbr Mne dnes ráno pri spaní vyhrával Elán. Ale bol som v polospánku, tak si akosi neviem spomenúť, čo hrali.... Tuším Stužkovú (pretože sa mi práve kvôli hypnoticko-polospánkovému stavu zakliesnila do mysle a teraz sa mi furt ozýva v hlave) a ešte jednu, ktorá sa mi nezvyčajne páčila, aj keď som ju nepočul často... Ale neviem, čo je to za pesničku... Spievalo sa tam čosi ako 'bláblá a keš, nedá sa jesť' alebo čo? :)

@Krisa Vyťahuješ mikinu? :D Ja by som to nerobil - užil by som si tú Antarktídu kým sa nevráti zase vláda Lórda Hyca...
  • Já chci zimu, sníh, fujavice, pořádnou bouřku, chumelenici a déšť!
    Bouřku? Tady v centru to teď práská o sto šest...
  • Tady pere slunko o sto sedm :-p
  • Prší :dance:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.