Vážně se snažím brát ženy jako rovnocenná stvoření. Čestně. Strašně moc. Ale když ony mi někdy toto úsilí tak moc ztěžují... Copak je tak těžký pochopit, co to znamená "náhradník"? :wall::wall::wall:
@flanker.27 My jen nevíme, kam tím míříš:-)) A buď bez obav, mnoho let jsem se snažila brát chlapy jako rovnocenná stvoření, ale notně mi to komplikovali až jsme nakonec došla k závěru, že jsou fascinující a stojí za pozornost a obdiv :-) Od té doby mám kladný vztah téměř ke všem chlapům povšechně :-)
@flanker.27 nejhorší jsou takoví ti kariérní úředníci. Poznáš je od prvního pohledu, a vždy se mi vybaví Sympaťák od Škworu:
...fešáckej úřednickej vohoz má Svou práci miluje po něčem touží A klidně najevo ti může dát, kdo je víc Sympaťák Ani se neohřeješ musíš jít Tady se na vteřinu ve dvě končí A ví, že slíbit něco, nebolí...
@flanker.27 No, tak podle toho co tu popisuješ se ani nedivím, že je pro tebe těžké brát ženy rovnocenně :D Ale to bude asi nějaká nešťastná shoda náhod, že se 8 takovýchhle ženských slezlo dohromady. Musíš si tam hold nahnat nějaké vlastní místo nich.
Komentáře
@Krisa Jsou pěkné a moudré tolikrát, kolikrát se chlap zpije donevidim :)
@Krisa Všimla sis?
@Tom To jsem i já a nemýlím-li se i ty ... :)
@Krisa Mé druhé jméno je Rimmer :)
...fešáckej úřednickej vohoz má
Svou práci miluje po něčem touží
A klidně najevo ti může dát, kdo je víc
Sympaťák
Ani se neohřeješ musíš jít
Tady se na vteřinu ve dvě končí
A ví, že slíbit něco, nebolí...